Rukolovo-špenátový šalát

  • Kultúra a spoločnosť
  • 7. mája 2014, 14:25
  • Autor:HAĽW

Suroviny:
150 g rukola, 150 g baby špenát, 250 g cherry paradajky, 1 kávová lyžička (KL) balzamikového octu, 1 KL oleja, 5 g soľ, 250 g syr Feta, 5 ks pečivo

Technologický postup:
Rukolu, baby špenát a cherry paradajky zmiešame s balzamikovým octom a dochutíme. Na šalát poukladáme syr Feta a podávame s pečivom alebo opečenou bagetou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj