Rukolovo-špenátový šalát

  • Kultúra a spoločnosť
  • 7. mája 2014, 14:25
  • Autor:HAĽW

Suroviny:
150 g rukola, 150 g baby špenát, 250 g cherry paradajky, 1 kávová lyžička (KL) balzamikového octu, 1 KL oleja, 5 g soľ, 250 g syr Feta, 5 ks pečivo

Technologický postup:
Rukolu, baby špenát a cherry paradajky zmiešame s balzamikovým octom a dochutíme. Na šalát poukladáme syr Feta a podávame s pečivom alebo opečenou bagetou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 28. januára. Tento deň je Európskym dňom ochrany osobných údajov, Medzinárodným dňom mobilizácie proti jadrovej vojne a…
  • 27.01.2023, 23:00
  • Dobré ráno, Piešťany!
S veľkou bolesťou v srdci nám naša čitateľka z Piešťan poslala smútočné oznámenie o skone jej milovaného manžela a otca…
  • 28.01.2023, 08:00
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťanský týždeň / Piešťany
nedeľa, 29. januára 2023
Meniny má Gašpar, zajtra Ema