Rukolovo-špenátový šalát

  • Kultúra a spoločnosť
  • 7. mája 2014, 14:25
  • Autor:HAĽW

Suroviny:
150 g rukola, 150 g baby špenát, 250 g cherry paradajky, 1 kávová lyžička (KL) balzamikového octu, 1 KL oleja, 5 g soľ, 250 g syr Feta, 5 ks pečivo

Technologický postup:
Rukolu, baby špenát a cherry paradajky zmiešame s balzamikovým octom a dochutíme. Na šalát poukladáme syr Feta a podávame s pečivom alebo opečenou bagetou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 28. októbra. Tento deň je Dňom vzniku prvej Československej republiky a Svetovým dňom Džuda. Meniny má Dobromila,…
  • 28.10.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 29. októbra. Tento deň je Svetovým dňom psoriázy. Meniny má Klára.
  • 28.10.2025, 22:26
  • Dobré ráno, Piešťany!
Hasičská automobilová cisterna Tatra 815 CAS 32 6x6, prezývaná Terezka, odjazdila v sobotu 18. októbra svoje posledné kilometre pre Dobrovoľný…
  • 26.10.2025, 12:23
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 27. októbra. Tento deň je Dňom Černovskej tragédie a Svetovým dňom audiovizuálneho dedičstva. Meniny má Sabína.
  • 27.10.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 29. októbra 2025
Meniny má Klára, zajtra Šimon, Simona