Rukolovo-špenátový šalát

  • Kultúra a spoločnosť
  • 7. mája 2014, 14:25
  • Autor:HAĽW

Suroviny:
150 g rukola, 150 g baby špenát, 250 g cherry paradajky, 1 kávová lyžička (KL) balzamikového octu, 1 KL oleja, 5 g soľ, 250 g syr Feta, 5 ks pečivo

Technologický postup:
Rukolu, baby špenát a cherry paradajky zmiešame s balzamikovým octom a dochutíme. Na šalát poukladáme syr Feta a podávame s pečivom alebo opečenou bagetou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 15. septembra. Tento deň je sviatkom Sedembolestnej Panny Márie a Medzinárodným dňom demokracie a Dňom softvérovej slobody.…
  • 15.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 13. septembra. Tento deň je Dňom pozitívneho myslenia, Medzinárodným dňom čokolády a Medzinárodným dňom programátorov. Meniny má…
  • 13.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 14. septembra. Tento deň je Dňom európskeho kultúrneho dedičstva. Meniny má Ľudomil.
  • 14.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 15. septembra 2025
Meniny má Jolana, zajtra Ľudmila