Vrbové doma remizovalo s Vrábľami

  • Spravodajstvo
  • 6. mája 2014, 15:22
  • Autor:P. Sedláček

Za studeného a veterného počasia hostilo MFK Vrbové v 24. kole tretej futbalovej ligy – západ tradičného súpera z Vrábľov. Výsledok stretnutia, ktoré sa uskutočnilo v sobotu 3. mája, bol stanovený už po prvom polčase – 2:2.

Lepší vstup do zápasu mali domáci a už v tretej minúte sa ujali vedenia 1:0, keď Mišura po ľavej strane pekne potiahol loptu a centrom na hranicu šestnástky našiel Cheikha
Adrama Sarra, ktorý prekonal brankára hostí. Z vedenia sa však tešili len desať minút. Centrovanú loptu na malé vápno brankár Jurica podbehol a Sojka vyrovnal na 1:1. Potom sa útoky striedali na oboch stranách, obe mužstvá kopali po tri rohy. Stav sa menil v 27. minúte. Vrbovčania hádzali aut, Mišura prihral loptu Spálovi a ten strelou po zemi vedľa žrde poslal domácich do vedenia. Hosťom stačilo na vyrovnanie tentoraz len šesť minút a znova skóroval z rýchleho protiútoku Sojka – 2:2. Aj po zmene strán sa hral zaujímavý futbal, no gól už nepadol. Mužstvá si body podelili a futbalisti Vrbového sa zatiaľ na jar ešte z víťazstva netešili.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 19, ktoré je v predaji od 6. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín