Tagliatelle s hubovou omáčkou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 1. mája 2014, 15:50
  • Autor:HAĽW

SUROVINY:
400 g tagliatelle, 30 g olivový olej, 3 g čerstvá bazalka, 20 g soľ, 60 g maslo, 500 g šampiňóny, 200 g eidam, 100 g tavený syr, 90 g mandle, 300 g smotana 33 %, 2 g mleté čierne korenie, 20 g hladká múka

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

Na masle orestujeme pokrájané huby, zaprášime múkou, orestujeme, pridáme tavený syr, smotanu, dochutíme bazalkou a prevaríme. Pri podávaní cestoviny prelejeme omáčkou a posypeme postrúhaným syrom.  
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín