Tagliatelle s hubovou omáčkou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 1. mája 2014, 15:50
  • Autor:HAĽW

SUROVINY:
400 g tagliatelle, 30 g olivový olej, 3 g čerstvá bazalka, 20 g soľ, 60 g maslo, 500 g šampiňóny, 200 g eidam, 100 g tavený syr, 90 g mandle, 300 g smotana 33 %, 2 g mleté čierne korenie, 20 g hladká múka

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

Na masle orestujeme pokrájané huby, zaprášime múkou, orestujeme, pridáme tavený syr, smotanu, dochutíme bazalkou a prevaríme. Pri podávaní cestoviny prelejeme omáčkou a posypeme postrúhaným syrom.  
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 11. októbra. Tento deň je Dňom solidarity s politickými väzňami v Juhoafrickej republike a Svetovým dňom proti…
  • 11.10.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 14. októbra. Tento deň je Svetovým dňom normalizácie a Svetovým dňom starých rodičov. V Maduniciach sa 14.10.1907…
  • 14.10.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 13. októbra. Tento deň je Svetovým dňom hospicovej a paliatívnej starostlivosti. Meniny má Koloman.
  • 13.10.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 12. októbra. Tento deň je, Svetovým dňom vajec, Svetovým dňom artritídy a Medzinárodným dňom zborového spevu. V…
  • 12.10.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 14. októbra 2025
Meniny má Boris, zajtra Terézia