Hološko už začne s tréningom

  • Spravodajstvo
  • 23. apríla 2014, 12:08
  • Autor:sita

Slovenský futbalový reprezentant a útočník tureckého klubu Besiktas Istanbul Filip Hološko (30) by sa mal po zranení koncom marca vrátiť do tréningového procesu s mužstvom už tento týždeň. Hoci pôvodná dĺžka jeho nútenej absencie sa odhadovala na viac ako dva mesiace, realita je oveľa príjemnejšia. Poškodené väzy a šľachy v členku si vyžiadali intenzívnu liečbu, vďaka ktorej by sa piešťanský rodák už čoskoro mohol vrátiť do riadneho tréningu.

„Od našich lekárov a fyzioterapeutov dostávam naozaj výborný servis. Hoci stále nosím bandáž, musím povedať, že členok sa výrazne zahojil. S bežnou chôdzou už nemám vôbec problémy. Minulý týždeň som dokonca začal behať,“ opísal Hološko pozitívne správy pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.
O zdravotný stav skúseného zakončovateľa sa zaujíma aj realizačný tím slovenskej futbalovej reprezentácie. „Telefonoval som s asistentom trénera Štefanom Tarkovičom. Hovorili sme o mojom individuálnom programe, o tom, ako trénujem a akú dostávam starostlivosť. Uvidíme, ako pôjdu veci, ale možno už od tohto týždňa sa zapojím do tréningu s tureckým mužstvom,“ dodal Hološko.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda