Slovenky bez piešťanských tenistiek

  • Šport / Tenis
  • 16. apríla 2014, 12:35
  • Autor:th/sita

Tenisové reprezentantky sa budú musieť v Kanade, kde na nich počas veľkonočného víkendu 19. a 20. apríla čaká zápas play-off o svetovú skupinu Pohára federácie, zaobísť bez Dominiky Cibulkovej i Magdalény Rybárikovej.

Zatiaľ čo Rybárikovú vyradili zdravotné problémy, Cibulková uprednostnila turnaj v Malajzii.
„Veľmi ma mrzí, že nemôžem nastúpiť na fedcupové stretnutie proti Kanade. Môj zdravotný stav mi to neumožňuje. Už od Monterrey mám ťažkosti s chrbtom a hrám pod tabletkami proti bolesti. Keďže moje posledné výsledky neboli také, aké som si predstavovala, rozhodla som sa napriek zdravotným problémom absolvovať turnaj v Katoviciach, ktorý sa hrá na mojom obľúbenom ´harde´ v hale. Teraz sa venujem naplno rehabilitácii, aby som o tri týždne bola pripravená na antukovú sezónu. Je to prvý raz po ôsmich rokoch, čo nemôžem reprezentovať, a ja verím, že aj posledný “ uviedla 25-ročná piešťanská rodáčka Rybáriková.
Slovenky nastúpia aj bez Cibulkovej, ktorú kapitán Matej Lipták už dávnejšie uvoľnil na turnaj v Malajzii. Reprezentovať v Kanade odmietla i Daniela Hantuchová, ktorá sa chce sústrediť na turnajovú sezónu. Fedcupovú reprezentáciu tak bude tvoriť kvarteto Jana Čepelová, Karolína Schmiedlová, Kristína Kučová a Janette Husárová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián