Apríl odštartovali majstrovstvami okresu

  • Šport / Ostatné športy
  • 16. apríla 2014, 13:37
  • Autor:Zuzana Floreková

Centrum voľného času Ahoj v Piešťanoch zorganizovalo v uplynulom týždni dve športové akcie. Najskôr sa v stredu 2. apríla konali majstrovstvá okresu vo vybíjanej mladších žiačok základných škôl (ZŠ), o deň neskôr si svoje sily zmerali volejbalisti na majstrovstvách okresu študentov stredných škôl.

Majstrovstiev okresu vo vybíjanej mladších žiačok sa zúčastnilo deväť základných škôl. Družstvá boli rozdelené do dvoch skupín, z ktorých prvé dve postúpili do finále. Najlepšie si počínali dievčatá zo ZŠ Mojmírova, suverénne zvíťazili nad všetkými súperkami a skončili na prvom mieste. Druhé boli dievčatá zo ZŠ Komenského vo Vrbovom a tretie skončilo družstvo zo ZŠ Rakovice.
Volejbalových majstrovstiev okresu sa zúčastnilo sedem družstiev. Najskôr sa hralo v dvoch skupinách, z ktorých víťazi bojovali o prvé a druhé miesto. Do finále sa prebojovalo Gymnázium Pierra de Coubertina a SOŠ technická. Úlohy favorita sa zhostili piešťanskí gymnazisti, ktorí hladko zvíťazilo 2:0 na sety. Tretie miesto sa ušlo chlapcom z Gymnázia J. B. Magina vo Vrbovom.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 16, ktoré je v predaji od 15. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián