MFK Vrbové – Sereď 0:2

  • Šport / Futbal
  • 9. apríla 2014, 10:36
  • Autor:P. Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové sa v 20. kole tretej ligy, skupina západ, predstavili v Seredi. Vrbovčania však nezvládli druhý polčas, dvakrát inkasovali a zápas prehrali 0:2.

Vo vyrovnanom prvom polčase diváci gól nevideli. Obe mužstvá si vypracovali po dve šance. Z Vrbového neuspel kapitán Tomáš Gažík, keď bol po rohu v šanci vo vápne, podobne nepochodil ani Jorík. Po zmene strán hostia nezachytili nástup Serede, ktorú poslal do vedenia v 50. min strelou z priameho kopu Varhaník, keď trafil dolný roh bránky – 1:0. Vrbovčania sa snažili vyrovnať, ale zabudli na zadné vrátka. Desať minút pred koncom vnikol domáci Morong medzi obrancov a zvýšil na konečných 2:0. Keďže do konca zápasu sa na výsledku už nič nezmenilo, tri body zostali v Seredi.
Zostava MFK: Jurica – Sarr, Andrísek, Poláček, Mišura, Spál (59. Kubica), T. Gažík, Lackovič, Labuda, Sumer (90. Kurinec), Jorík (83. Bukovčák)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 15, ktoré je v predaji od 8. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda