Šokujúce: Násilný protest na Kolonádovom moste!

  • Spravodajstvo
  • 1. apríla 2014, 11:20
  • Autor:jk

Pokojný priebeh podujatia, pri ktorom sa minulý týždeň v sobotu večer ponoril Kolonádový most do tmy, narušila násilná demonštrácia.

Hodina Zeme je najväčšou celosvetovou akciou so zapojením verejnosti, pri ktorej zhasnú svetlá tisícok kultúrnych pamiatok. K protestu v Piešťanoch sa prihlásila militantná slovenská pobočka scientologickej sekty. Skupina zamaskovaných ľudí vtrhla medzi prizerajúcich sa divákov krátko po vypnutí svetiel na moste. Z cestovných batohov povyťahovali sviece a pokúšali sa osvetliť okolitý priestor, čo sa im podarilo len čiastočne. Zásah špeciálnej zásahovej jednotky ministerstva vnútra bol bleskurýchly. Hoci sa radikáli snažili brániť ostrými hrotmi sviec, kukláči zadržali a predviedli 18 podozrivých.
Piešťanskému týždňu sa podarilo šokujúce odhalenie – slovenské ústredie sekty má sídlo v Piešťanoch! Podarilo sa nám spojiť aj s jej prezidentom MUDr. Antonom Z., ktorý si neželá byť menovaný.

Viac sa dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 14, ktoré je v predaji od 1. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina