Modrová: Futbalisti sa chcú posunúť z posledného miesta

  • Spravodajstvo
  • 27. marca 2014, 15:21
  • Autor:T. Horký Zdroj: publikácia 60 rokov futbalu v Modrovej

Šport v obci Modrová sa sústreďuje najmä na futbal. Muži nastupujú v tretej triede a po jesennej časti aktuálnej sezóny figurujú na poslednom mieste. Do jarnej časti však majú oveľa lepšie vyhliadky. Futbalu sa v obci najviac darilo v sedemdesiatych rokoch, keď si muži vybojovali postup do tretej triedy. S mládežou to aktuálne nie je ružové, no v minulosti najmä žiaci dosahovali pekné umiestnenia. Z Modrovej pochádza aj päťnásobný hokejový majster Slovenska Dalibor Kusovský.

V Modrovej sú vytvorené dobré podmienky na športovanie, hlavne na futbal a turistiku s množstvom turistických chodníčkov. Futbal je tu však číslom jeden. Obec ešte patrí pod piešťanský región, ale futbalisti patria pod Trenčiansky oblastný futbalový zväz a nastupujú v tretej triede – časť stred. Hráčom ŠK Modrová sa však príliš nedarí. Hoci po prvých troch jesenných kolách boli s tromi výhrami na čele tabuľky, zimujú na poslednej priečke.

Viac o súčastnosti, mládeži a historii športu v Modrovej sa v Piešťanskom týždni číslo 13, ktoré je v predaji od 25. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián