V Piešťanskom týždni 12/2014 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 17. marca 2014, 15:04
  • Autor:red

Uplynulý týždeň preletel rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niektorí ho prežili pracovne, iní doma v pohodlí. Redaktori Piešťanského týždňa ani tentoraz nezaháľali a s pripravenými fotoaparátmi mapovali jednu akciu za druhou. Už v zajtra sa o tom môžete presvedčiť v novom vydaní vašich novín.

Vodič zraneniam podľahol
Hasiči z Hlohovca zasahovali v sobotu 15. marca po 16. hodine pri dopravnej nehode osobného vozidla Audi A6 na ceste medzi obcami Červeník a Madunice. Vodič automobilu bočne narazil do stromu pri ceste. Zraneniam žiaľ podľahol.

Fico by v kúpeľnom meste nepostúpil
V samotných Piešťanoch úradujúci premiér obsadil len tretiu priečku a teda v celoštátnom meradle by nepostúpil ani do druhého kola. Najviac dôvery od Piešťancov dostal A. Kiska (26,26%) za ním nasledoval R. Procházka(24,70%), až po ňom R. Fico(24,53%). Téme volieb v obvode Pieštanoch sa venujeme v téme Piešťanského týždňa.
Bude hotel Park ešte v parku?

Na pozemku medzi mestským parkom a nábrežím Váhu v Piešťanoch  sa objavili hrôzostrašne vyzerajúce pahýle stromov. Upozornila nás na ne krajinná architektka Soňa Švecová:  „Slová nemám len jednu otázku: Bude hotel Park ešte v parku?"
Jarné upratovanie odštartovali na Lide

Jarné upratovanie v Piešťanoch tento rok začalo občianske združenie Pro Civitate. Počas volebnej soboty 15. marca sa ráno stretli na Lide, aby tu odštartovali ďalšiu sériu udržiavacích prác tejto časti mesta. Príklad združenia onedlho budú nasledovať nielen školáci, ale aj pracovníci radnice.
Na galavečere Noc tanca zažiarili Phantoms Crew z obce Maňa

Slovenské liečebné kúpele boli hostiteľmi tanečnej šou DanceStar Slovakia 2014. Počas víkendu od 15. do 16. marca sa tu predstavili stovky mladých nádejných talentov zo Slovenska, Čiech, Rakúska, Slovinska, Bulharska a Macedónska. Pre najlepšieho bol okrem najvyššieho stupienka pripravený i zlatý šek s hodnotou tisíc eur. Tiež sa snažili o miestenku na finále, ktoré sa uskutoční v Chorvátsku.
Na most v Trnave aj na Krajinský most odklepli po pol milióna eur

Zúčastnite sa v našej súťaže o oboch mostoch. Hodnotné ocenenia – prekvapenie Piešťanského týždňa!
Futsaloví draci naložili Prievidzi šesťgólovú nádielku

Domáci zápas 16. kola futsalisti Piešťany Dragons Podolie odohrali proti Prievidzi nezvyčajne v športovej hale v Novom Meste nad Váhom, keďže v Piešťanoch sa organizoval medzinárodný basketbalový turnaj. Novomestská hala zjavne drakom vyhovuje, keďže si tu pripísali ďalšie vysoké víťazstvo a dokonca zaknihovali svoju historicky prvú výhru bez inkasovaného gólu. Draci strelili Prievidzi šesť gólov a uštedrili jej nepopulárneho kanára 6:0.
Kolkári s novým rekordom, body im však nepriniesol

Uplynulý víkend prebiehalo už 19. kolo kolkárskej extraligy. A-družstvo MKK Piešťany cestovalo na kolkáreň Interu Bratislava, kde si zmeralo sily s jeho „béčkom”. Výborne pripravená kolkáreň sľubovala výkony na hranici možností, čo sa aj potvrdilo. Piešťanci vytvorili nový rekord klubu, no na výhru to opäť nestačilo. Prehrali 2:6, na zhodené kolky to však bolo tesnejšie – 3643:3658.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia