Policajti zadržali páchateľa lúpeží

  • Spravodajstvo
  • 10. marca 2014, 15:11
  • Autor:KRPZ-TT

Trnavskí policajti vypátrali páchateľa dvoch lúpeží.

14. februára o 17.20 h vošiel do stávkovej kancelárie v meste Trnava maskovaný muž. Na hlave mal kapucňu, tvár prekrytú čiernou šatkou a s revolverom v ruke podišiel k pracovníčke. Spoza priehradky na ňu namieril a prikázal jej, aby mu vydala peniaze. Pracovníčka z obavy o svoj život vydala lupičovi asi 500 eur, ktoré si schoval do vrecka na kabáte a odišiel preč.
O týždeň neskôr v obedných hodinách vošiel zamaskovaný páchateľ do trnavskej zmenárne. S revolverom v ruke prešiel k pultu, za ktorým sedel pracovník. Ten na lupiča zakričal, aby išiel preč, čoho sa asi zľakol a z miesta odišiel bez lupu.
Polícia páchateľa týchto skutkov vypátrala a včera vyšetrovateľ obvinil  zo zločinu lúpeže 37 ročného Daniela z Trnavy. Zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie, pričom v týchto dňoch už bol eskortovaný do výkonu väzby. Za zločin lúpeže so zbraňou, teda závažnejším spôsobom konania, hrozí obvinenému odňatie slobody na sedem až dvanásť rokov.
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina