J. Beňačka: Web rezortu vznikol, ale nežije!

  • Spravodajstvo
  • 4. marca 2014, 15:47
  • Autor:ip

Nezávislý poslanec mestského zastupiteľstva Jozef Beňačka opäť otvoril tému fungovania a aktivít Oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany.

Svoje názory prezentoval pred kolegami počas februárového stretnutia poslaneckej dvadsaťpäťky. Piešťanskému týždňu povedal, ako vidí prácu tejto organizácie.
„Aktivitám Rezortu Piešťany som sa venoval na rokovaniach zastupiteľstva opakovane, nakoľko tento projekt považujem za veľmi dôležitý pre oživenie cestovného ruchu. Počas troch rokov fungovania má rezort už druhého riaditeľa. Ani od jedného sme sa však nedozvedeli základnú koncepciu, termíny jej plnenia a stratégiu získavania nových členov,“ uviedol J. Beňačka.
Medzi boľavé miesta rezortu patrila webová stránka, ktorá sa rodila vyše dva roky. K nej sa J. Beňačka vyjadril takto: „Web po opakovanej kritike vznikol, ale nežije. Posledný záznam o tom, čo rezort pre región robí, je z 30. novembra 2013. Medzitým bol napríklad veľtrh cestovného ruchu, o jeho priebehu sa dá na iných webových stránkach prečítať všeličo, len nie oficiálne stanovisko a hodnotenie rezortu na svojej vlastnej stránke.“
Poslanec dodal, že sa problematike oblastnej organizácie počas rokovaní zastupiteľstva venoval nielen s kritikou, ale aj s námetmi na aktivity, s inšpiráciami z iných miest Slovenska či zo zahraničia.

Viac sa sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 10, ktoré je v predaji od 4. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián