Hasiči zachraňovali staršieho muža

  • Spravodajstvo
  • 26. februára 2014, 11:24
  • Autor:KR HaZZ

V utorok 25. februára približne o 12.30 hod. zasahovali hasiči na Javorovej ulici v Piešťanoch pri úniku plynu v byte na šiestom poschodí bytového domu. V priestoroch bytu sa nachádzal majiteľ – starší muž.

Byt bol vybavený bezpečnostnými dverami, ktoré nedokázali pracovníci servisnej služby otvoriť. Hasiči sa dostali do bytu cez balkónové dvere za použitia výškovej techniky a následne sprístupnili vstup do bytu. V byte bol cítiť zápach unikajúceho plynu, únik plynu bol lokalizovaný z plynového spotrebiča v kuchyni. V priestoroch bytu hasiči našli majiteľa, ktorý bol pri vedomí a reagoval na podnety. Bol intoxikovaný unikajúcim plynom. Postihnutej osobe hasiči poskytli predlekársku prvú pomoc, osobu zniesli na prízemie a odovzdali ju do starostlivosti zdravotníkom  Záchrannej zdravotnej služby. Únik plynu hasiči eliminovali a priestory bytu odvetrali. Udalosť je v štádiu ďalšieho vyšetrovania pre podozrenie na úmyselné konanie.
O záchrannej akcie hasičov sa dočítate aj v nasledujúcom čísle Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina