Obranca A. Drgoň: Do play-off sa musíme zlepšiť takticky i v koncovke

  • Spravodajstvo
  • 25. februára 2014, 14:11
  • Autor:T.Horký

Hokejisti Piešťan sa na štvrtkové víťazstvo nad Zvolenom doslova nadreli.

Hoci vyhrávali 2:0, zápas sa zdramatizoval a Zvolenu sa podarilo vyrovnať. Koniec však bol šťastnejší pre havranov, keď päť minút pred koncom strelili víťazný gól. K najlepším hráčom v zápase patril obranca ŠHK 37 Adam Drgoň, ktorý si pripísal dva body za gól a asistenciu. Piešťanskému týždňu prezradil svoje dojmy z víťazného súboja.
„Chvalabohu sme vyhrali a máme tri body, to je najdôležitejšie. Naša hra však stále nie je ideálna, ale o to viac nás teší, že sme to ubojovali. Na druhej strane však opäť tá naša choroba – vyhrávame 2:0 a nedokážeme to udržať. Určite sa musíme z taktického hľadiska pred play-off zlepšiť,“ v krátkosti zhodnotil zápas A. Drgoň.
Piešťany strelili úvodný gól stretnutia v presilovej hre v 11. minúte, keď na konci peknej akcie stál práve A. Drgoň. Obranca ŠHK 37 si zbehol až pred bránu, kde nikým nekrytý pohodlne skóroval. Podobný vzorec sa už havranom podaril niekoľkokrát. „Presilovky stále trénujeme, máme viac variácií a teraz to vyšlo tak, že som zostal voľný pred bránou a Mišo Peško mi to tam posunul a už som nemal problém zakončiť,“ povedal na margo svojho presilovkového gólu.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 9, ktoré je v predaji od 25. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda