„Havrani“ zdramatizovali zápas, no nakoniec vyhrali 3:2

  • Hokej / Šport
  • 20. februára 2014, 20:57
  • Autor:th

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany sa netradične vo štvrtok predstavili na domácom ľade proti Zvolenu. Zápas sa hral od začiatku v dobrom tempe a domáci vyhrali prvú tretinu 1:0. V ďalšom priebehu zápasu dokonca viedli o dva góly, no Zvolen sa vrátil do zápasu a vyrovnal na 2:2. O víťazstve „havranov“ napokon rozhodol v 55. minúte Hamrák a pečatil tak na konečných 3:2 pre Piešťany.

ŠHK 37 Piešťany – HKm Zvolen 3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Góly: 11. Drgoň (Peško, T. Melichárek), 32. Lušňák (Drgoň, T. Melichárek), 55. Hamrák (Románek, S. Saliji) – 35. Hebar (Ťavoda), 51. Hebar (Hraško, Martin Ďaloga)

Vylúčení: 5:5 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Jura, Orolín – Gajan, Snášel, 1045 divákov
Zostavy:

Piešťany: T. Tomek – Drgoň, R. Filip, Rais, Brňák, Bučka, Cuník, Škadra, A. Hruška – Lušňák, Peško, T. Melichárek – F. Hudec, V. Nemec, Stupka – S. Saliji, Hamrák, Románek – Haring, Mišura, Chylo 
Zvolen: M. Šimko – Safronov, Juraško, L. Pokovič, Hraško, Ťavoda, J. Mucha, Pichnarčík, J. Hertl – P. Zuzin, Brabenec, Michal Chovan – Škvaridlo, V. Fekiač, A. Podkonický – Čanky, M. Jurík, Ľ. Zuzin – Hebar, Koren, Martin Ďaloga
Hlasy: 
Roman Sýkora (asistent trénera Piešťan): "Po dvoch prehrách sme chceli doma bodovať naplno. Dá sa povedať, že stále bojujeme o štvrté miesto s Popradom, takže sú pre nás tieto body dôležité. Prvú tretinu súper začal aktívne, o čom svedčí aj počet striel, ale my sme si to vzadu pokryli, neinkasovali sme a v presilovke sme dali úvodný gól. V druhej tretine nám prvých desať minúť robil Zvolen problém, ale v polovici stretnutia sa nám podarilo dať gól na 2:0. Bohužiaľ, hneď na to sme inkasovali. V tretej tretine sme chceli hrať aktívne a dotiahnuť to do víťazného konca, no faulovali sme v útočnom pásme a Zvolen to využil vyrovnávajúcim gólom. Som rád, že nás tento gól nezlomil, ale obrovskou vôľou chceli chalani zabodovať naplno a dali sme tretí gól. Dnes nám veľmi pomohol k víťazstvu brankár Tomek." 
Július Šupler (tréner Zvolena): "Nebol to zlý zápas, bol zaujímavý najmä pre domácich, lebo ho vyhrali. Chalani sa veľmi snažili, ale nestačilo to. Kľúčoví hráči si utvorili šance, ich realizácia však nebola taká, ako očakávame už šiesty-siedmy zápas. Musíme na tom nielen popracovať, ale urobiť aj nejaké zmeny. Hráči stratili koncentráciu, z čoho rezultoval tlak a Piešťany to využili. Pochvalu si dnes zaslúži brankár Šimko a Hebar, autor dvoch gólov." 
Viac sa o zápase dočítate v nasledujúcom vydaní Piešťanského týždňa. 
Pozrite si fotogalériu zo stretnutia !
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián