Cibulková sa zastala kritizovaného Bendíka

  • Šport
  • 20. februára 2014, 14:52
  • Autor:sita

Slovenská tenistka Dominika Cibulková síce mala na minulotýždňovom turnaji v katarskej Dauhe vlastné starosti, keď utekala z dvorca pre žalúdočné problémy, stihla sa však verejne zastať zjazdára Martina Bendíka, ktorého popudili nevrlé reakcie v internetových diskusiách po jeho vystúpení na zimnej olympiáde v Soči.

„K týmto veciam sa normálne nevyjadrujem, ale teraz už musím. Je mi strašne smutno z toho, čo som si prečítala, a ako to u nás na Slovensku chodí. Milujem moju krajinu a nechápem, ako dokážu niektorí ľudia byť takí zlí. Martin Bendík, nič si z toho nerob. Ľudia, ktorí píšu také veci (odborníci na všetko), nech sa radšej pozrú na seba, akí sú oni ´úspešní´. Nikto nemá právo súdiť ťa a ja stojím plne za tebou, hoci sa osobne nepoznáme!“ uviedla prostredníctvom Facebooku finalistka Australian Open.
Dvadsaťročný Popradčan Bendík skončil v olympijskom zjazde na 45. mieste s odstupom 9,16 sekundy a neskôr rozhorčene odpovedal na zhadzujúce kritiky.
Cibulková sa vrátila aj k svojim zdravotným ťažkostiam, ktoré jej nedovolili dohrať zápas prvého kola proti Ruske Alise Klejbanovovej: „PS. Už je mi trošku lepšie. Musela som prvýkrát zutekať z kurtu, môj žalúdok bol proti.“

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina