Trnavskí gladiátori bojujú v play-off prvej ligy aj s dvomi Piešťancami

  • Šport
  • 19. februára 2014, 10:34
  • Autor:T.Horký

Prvá hokejová liga má za sebou základnú časť a už aj prvé dva štvrťfinálové zápasy.

Hokejisti HK Gladiators Trnava sú v tomto ročníku veľmi milým prekvapením súťaže. V základnej časti obsadili tretie miesto a vo štvrťfinále narazili na Prešov, nad ktorým úvodné dve domáce stretnutia vyhrali. V zostave Gladiátorov nájdeme aj dvoch Piešťancov, v obrane nastupuje Tomáš Hluch a v útoku Daniel Rosa.
V súčasnom kádri pre play-off figurujú len dvaja spomenutí Piešťanci, no počas základnej časti sa v drese Trnavy predstavil ešte Jakub Macháč.
Umiestnenie Trnavy na treťom mieste je pomerne prekvapivé, pretože v minulých rokoch mali v „slovenskom Ríme“ existenčné problémy. V klube sa však pozviechali, dali dokopy mladý tím, ktorý doplnili skúsenými hráčmi, a začalo to klapať. T. Hluch aj D. Rosa pôsobia v Trnave už druhú sezónu a zažili tak horšie i lepšie časy. Prvý menovaný nám priblížil zákulisie trnavského hokeja: „Zmena oproti minulým rokom nastala na trénerskej pozícii aj v hráčskych radoch. V tejto sezóne máme lepšiu defenzívnu hru, výborne chytá Miro Hála a takisto aj posilu v podobe majstra sveta Mira Hlinku.“

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 8, ktoré je v predaji od 18. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda