Hokejisti v piatok nestačili na Skalicu, prehrali 1:3

  • Hokej / Šport
  • 14. februára 2014, 22:55
  • Autor:th

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany sa v piatkovom kole Tipsport extraligy predstavili na ľade svojho rivala zo Skalice. Piešťany vstúpili do zápasu lepšie, keď viedli 1:0, no to bolo z ich strany všetko. Skalica tromi gólmi otočila skóre a mohla sa tak radovať z trojbodového víťazstva 3:1.

HK 36 Skalica – ŠHK 37 Piešťany 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Góly: 24. M. Preisinger (Trška, Kutálek), 59. Stieler (R. Kropáč, B. Jankovič), 60. Stieler (Šátek, Vyrůbalík) – 11. Hamrák (Románek, S. Saliji) 

Vylúčení: 2:2 na 2 min, navyše: Lažo (Skalica) 5+DKZ za pichnutie, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: D. Konc – Junek, Šefčík, 1083 divákov

Zostavy:
Skalica: M. Lipovský – Barák, Vyrůbalík, Trška, Krejčiřík, Srnec, Staňo – Obdržálek, R. Školiak, Lažo – Kutálek, M. Preisinger, Šátek – M. Sloboda, Stieler, R. Kropáč – B. Jankovič, F. Novák 

Piešťany: Šúrek – Drgoň, R. Filip, Rais, Brňák, Bučka, Cuník, Škadra, Biro – Lušňák, Peško, T. Melichárek – Stupka, Holovič, V. Nemec – S. Saliji, Hamrák, Románek – Haring, Mišura, Chylo 

Hlasy: 
Andrej Výboh (tréner Skalice): "Pokiaľ ide o hodnotenie hry, podali sme, samozrejme, disciplinovaný výkon. V prvej tretine sme si utvorili tlak aj gólové príležitosti, ale troška nám viazla koncovka. Súper má kompaktný a vyrovnaný tím vo všetkých štyroch formáciách a je ťažké proti nemu hrať vyrovnanú partiu. Mali sme znova problémy v zostave, nedokázali sme postaviť kompletné štyri formácie a na základe toho bola postavená aj taktika. Chlapci tieto pokyny dodržali, dali do toho bojovnosť a obetavosť a sme veľmi radi, že sa nám podarilo v závere stretnutia otočiť výsledok." 

Roman Sýkora (asistent trénera Piešťan.): "Začali sme trocha nervózne, zo začiatku bolo vidieť ten zápas, ktorý sme odohrali so Žilinou. V priebehu stretnutia si myslím, že sme si vypracovali dostatok príležitostí na to, aby sme dali viac ako jeden gól. Pokazili sme si to sami, nemôže sa nám stávať to, aby ku koncu duelu nám ušli dvaja hráči proti jednému. Mrzí ma to, ale pohnojili sme si to sami.
Viac sa o zápase dočítate v nasledujúcom vydaní Piešťanského týždňa. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda