Dubovany: Futbalistom sa darí, cestu si sem nájdu lukostrelci i bežci

  • Šport / Futbal
  • 14. februára 2014, 14:06
  • Autor:th

Šport v obci Dubovany sa zameriava hlavne na futbal. Muži Obecného športového klubu (OŠK) Dubovany nastupujú v III. B triede a zatiaľ im patrí prvá priečka, keďže v jesennej časti neprehrali.

Okrem futbalu obec organizuje populárny cezpoľný beh Mikulášsky kros, ktorý má za sebou 31. ročník. Na svoje si tu prídu aj priaznivci lukostreľby, keďže tohto roku sa uskutoční druhý ročník Jozefovho šípu zaradeného do zimnej lukostreleckej sezóny.
Dubovany na jeseň neprehrali
Mužstvo dospelých, ktoré sa v Dubovanoch podarilo „oživiť“ po ročnej odmlke v roku 2012, účinkuje pod vedením Olivera Strečanského v III. B triede, ktorú po polovici súťaže vedie s 34 bodmi. Druhé Koplotovce majú na OŠK trojbodovú stratu. Zaujímavosťou je, že Dubovany počas jesene ani raz neprehrali. Ako väčšina klubov v regionálnych súťažiach ani v Dubovanoch sa nezaobídu bez finančnej pomoci obce. „Klub by bez pomoci obecného úradu nemohol fungovať. Patrí mu za to veľká vďaka. S občerstvením pre hráčov nám pomáha majiteľ pohostinstva Andrej Šupa a s materiálnym zabezpečením pre žiacke družstvo nám pomohol Boris Princ,“ povedal o finančnom zabezpečení klubu člen jeho vedenia Andrej Janech.

O ďalších športoch v Dubovanoch sa viac dočítate v aktuálnom čísle Piešťanského týždňa číslo 7, ktoré je v predaji od 11. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda