Cibulková predstavila novú kolekciu oblečenia Domi

  • Spravodajstvo
  • 14. februára 2014, 13:48
  • Autor:sita

Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková predstavila za asistencie úradujúcej wimbledonskej šampiónky a veľkej priateľky Marion Bartoliovej z Francúzska svoju kolekciu oblečenia vlastnej značky.

„Je to niečo iné ako tenis. Uvidíme, neviem, či sa to ujme. Chceli by sme sa presadiť,“ uviedla nedávna finalistka Australian Open. Produkty s názvom Domi, napríklad tričká či šiltovky, sa začali predávať v bratislavskom NTC už počas víkendového zápasu prvého kola svetovej skupiny Pohára federácie 2014 tenisových reprezentačných družstiev Slovensko – Nemecko.
„Som hrdá na Dominiku, čo dokázala teraz v Melbourne. Veľmi som jej držala palce, po jej postupe do finále som si aj poplakala. Hovorí sa, že ženy nemôžu byť priateľky, navyše ešte v tom prípade, keď proti sebe hrávali na turnajoch. Opak je pravdou. S ´Domi´ sa poznáme už takmer desať rokov, dlho sme priateľky, a tak to aj zostane. Nemohla som odmietnuť prísť teraz do Bratislavy,“ uviedla s úsmevom M. Bartoliová, ktorá vlani uzavrela aktívnu hráčsku kariéru a už nepomýšľa na návrat. „Táto téma je pre mňa uzavretá. Rada si zatrénujem na dvorci, v súčasnosti by som si však proti Dominike ani neťukla,“ skonštatovala 29-ročná Francúzka, žijúca vo švajčiarskej Ženeve.

Celý článok si prečítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa číslo 7, ktoré je v predaji od 11. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola