Kevanova stovka dnes aj s Karolom, plávať nebude

  • Spravodajstvo
  • 13. februára 2014, 10:30
  • Autor:vd

Na počesť narodenín najstaršieho otužilca Piešťan, Karola Kevana, ktorý oslávi 90 rokov sa uskutoční plávanie otužilcov. Akcia Kevanova stovka sa uskutoční už dnes, vo štvrtok 13. februára o 16.30 vo Váhu pod hotelom Magnólia.

Hoci Karol Kevan najskôr tvrdil, že na toto podujatie radšej ani nepôjde, aby ho nebolelo srdce, keďže nemôže vojsť do studenej vody bez predchádzajúceho vonkajšieho otužovania, napokon sa rozhodol na nábrežie prísť. „Privítam otužilcov, aj si zaspievam hymnu, oslávim s nimi svoje narodeniny. Účasť sľúbil aj zakladateľ občianskeho združenia Ľadové medvede Jozef Makai z Bratislavy,“ prezradil Piešťanskému týždňu oslávenec. Akcia Kevanova stovka je projekt, o ktorom Kevan hovorí: „Ak ja ako vegetarián  a otužilec dokážem aj pri dovŕšení sto rokov vojsť do Váhu, potom o tom napíšem vedeckú prácu. Teraz ale už potrebujem zábradlie, o ktoré by som sa oprel, aby som mohol vojsť bezpečne do vody.
Pozrite si video, v ktorom sa dozviete o projekte Kevanova stovka.
((myvideo:1))
Aj o tomto sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina