V Piešťanskom týždni 6/2014 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 3. februára 2014, 16:31
  • Autor:red

Uplynulý týždeň preletel rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niektorí ho prežili pracovne, iní doma v pohodlí. Redaktori Piešťanského týždňa ani tentoraz nezaháľali a s pripravenými fotoaparátmi mapovali jednu akciu za druhou. Už v zajtra sa o tom môžete presvedčiť v novom vydaní vašich novín

Úchylné vyčíňanie

Na sídlisku A. Trajana v Piešťanoch minulý týždeň v noci z piatka na sobotu vyčíňal vandal, prípadne skupinka páchateľov. Štyridsiatim štyrom vozidlám zaparkovaným na Ulici M. Bela poprepichovali pneumatiky.

Krajinský most v patovej situácii

Na postavenie náhradného premostenia armádou počas uzávierky Krajinského mosta by bolo nutné vyhlásiť mimoriadnu situáciu. Podľa starostu obce Banka Jaroslava Janečku takýto stav už nastal.

Petícia na prokuratúre

„Zastupiteľstvo nerešpektuje vôľu občanov. Ani jedna ani druhá petícia sa poslancov nedotkla. Je to arogancia moci,“ povedal pre Piešťanský týždeň predseda petičného výboru V. Šišovký ohľadne protestov voči výške nájmu za smútočnú sieň.

Karneval na ľade

Masky si obuli korčule a v pondelok vybehli na klzisko na Winterovej ulici v Piešťaňoch. V Piešťanskom týždni pravdaže fotoriport z karnevalu nemôže chýbať.

Ako sa pripraviť na príchod štvornohého miláčika

Štartujeme nový seriál pre všetkých milovníkov zvierat Veterinár radí

V Číne, v krajine prekvitajúceho komunizmu a biznisu

Frontman kapely Slobodná Európa a „Prašničiar“ v jednej osobe zároveň doposiaľ precestoval päťdesiatosem krajín sveta, hranice niektorých prekročil aj viackrát. Pre Whiskyho však Čína bola veľkou neznámou.
„Kamarát má na Slovensku leteckú spoločnosť so štyrmi Boeingami. Tak som využil príležitosť zviesť sa zadarmo,“ vysvetlil nám cestovateľ. Provinciu Yunnan si však nevybral kvôli „voľnému“ lístku.
"Havrani" vybojovali v Bystrici tri body

„Havrani“ priviezli cenné tri body z Banskej Bystrice Piešťanskí hokejisti sa v nedeľnom kole Tipsport extraligy predstavili na ľade Banskej Bystrice. „Havrani“ mali bravúrny vstup do zápasu, keď už desiatej minúte vyhrávali 2:0. Hostia sa však nevzdali a vyrovnali na 2:2.
Skvelé Čajky zdolali Šamorín o 21 bodov

Piešťanské Čajky cestovali k 22. kolu basketbalovej MEL ligy do Šamorína, kde odohrali posledný zápas pred play-off, z ktorého body sa počítajú aj do slovenskej extraligy. Čajky prišlo do Šamorína podporiť aj množstvo fanúšikov, ktorí za nimi neváhali vycesovať a piešťanské basketbalistky im to splatili suverénnou výhrou 75:54.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida