Šport v obciach: Prašník

  • Šport / Futbal
  • 23. januára 2014, 10:37
  • Autor:th

Aj v obci Prašník má jednoznačné zastúpenie futbal. Futbalový klub OŠK v minulom roku oslávil päťdesiat rokov a prežíval lepšie i horšie časy.

V jednej z najdlhších obcí na Slovensku dokonca vyrástol futbalista Ján Šlahor, ktorý reprezentoval našu krajinu na olympiáde v Sydney. Okolie kopaníc je taktiež pekným prostredím na cyklistiku, preto tu plánujú vytvoriť turisticko-športový oddiel so zameraním práve na tento šport.

OŠK Prašník v súčasnosti nastupuje v oblastnej súťaži a po jesennej časti mu patrí 14. priečka s rovnakým počtom bodov. „Umiestnenie nehodnotím veľmi pozitívne. Neviem, čo sa stalo, hra nebola až taká zlá, no chýbala nám strelecká produktivita. Mali sme aj dosť zranených a vykartovaných hráčov. Odchody a príchody neevidujeme, chceme stavať na odchovancoch a dobrej partii. Budeme sa snažiť zachrániť a pevne verím, že to dokážeme,“ povedal podpredseda a tréner OŠK Jaroslav Konkuš.

O ďalších športových aktivitách v obci Prašník sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa číslo 4, ktoré je v predaji od 21. januára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda