Prípravka PFK Piešťany s pekným umiestnením

  • Šport / Futbal
  • 23. januára 2014, 12:48
  • Autor:J Pernischová

Futbalová prípravka PFK Piešťany sa v sobotu 11. januára zúčastnila halového turnaja Viktória Cup v českých Dubňanoch, na ktorom bojovalo osem tímov z Česka a Slovenska, ročníky 2007 a mladší. Piešťanskí žiaci prehrali len raz a obsadili konečnú tretiu priečku.
Zverenci trénera Jána Stachuru predviedli chvályhodné výkony a ako víťazi základnej skupiny po

silami a podľahli vyspelejšiemu súperovi Tatran Kohoutovice. Posledné stretnutie však s prehľadom vyhrali, a tak si s bilanciou jednej prehry zaslúžene odniesli z turnaja tretie miesto. Výraznou oporou družstva bol Maximilián Martinkovič, ktorý bol vyhlásený za najlepšieho hráča turnaja.
Najbližšie čakajú malých futbalistov priateľské zápasy s klubmi Brezová pod Bradlom a Moravany nad Váhom, 22. februára budú hostiť turnaj v Piešťanoch.
Konečné poradie: 1. ČSFA Malacky, 2. Tatran Kohoutovice, 3. PFK Piešťany, 4. RSM Hodonín „A“, 5. CVČ Brezová, 6. SK Líšeň, 7. Domino Bratislava, 8. RSM Hodonín „B“
Zostava PFK: Adam Krajčovič, Samuel Suchý, Viktor Jurga, Adam Pernisch, Maximilián Martinkovič, Lukas Geschwandtner, Jakub Marek, Alex Nam Truong Nguyen, Martin Hlbocký
Góly Piešťancov: Martinkovič 7, Suchý 2, Hlbocký, Jurga, Pernisch, Geschwandtner

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda