Thermia patrí medzi TOP miesta sveta na chudnutie

  • Spravodajstvo
  • 22. januára 2014, 11:54
  • Autor:vd

Danubius Health Spa Resort Thermia Palace zabodovala v prestížnom americkom spravodajskom kanáli CNN.

Reportéri navštívili najluxusnejšie svetové dovolenkové miesta so zameraním na chudnutie a štíhlu líniu a piešťanskú Thermiu Palace zaradili medzi svetové TOP. Ocitla sa na siedmom mieste.
„Reportéri zo CNN k nám prišli začiatkom januára, poskytli sme im informácie o našich kúpeľných produktoch. Jedným z nich je aj program s názvom Štíhla línia, ktorý si aj sami vyskúšali,“ uviedol pre Piešťanský týždeň medicínsky riaditeľ Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany (SLKP), a.s., MUDr. Rastislav Gašpar. „Tento program pozostáva z viacerých komponentov, v rámci neho sa snažíme o prevenciu ochorení pohybového aparátu, pretože pri akejkoľvek intervencii, ktorá je zameraná na stratu telesnej hmotnosti, sú extrémne dôležité dve veci – správne volená diéta a pohybová aktivita,“ zdôraznil R. Gašpar.
Ľudia s nadváhou majú problém s pohybom. Je to začarovaný kruh. Majú sa hýbať, ale bolia ich kĺby a chrbát. „V špecifickom programe Štíhla línia sa snažíme naučiť nášho klienta nielen základy zdravého stravovania, ale u nás mu poradíme i to, aké cvičenie a pohyb je pre neho vhodný, aby vedel pokračovať v chudnutí aj doma,“ dodal medicínsky riaditeľ.

Celý článok si prečítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa číslo 4, ktoré je v predaji od 21. januára.


((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana