„Havrani“ porazili Poprad futbalovým výsledkom 1:0

  • Hokej / Šport
  • 21. januára 2014, 21:22
  • Autor:th

Piešťanskí „havrani“ sa v utorkovom kole Tipsport extraligy predstravili an domácim ľade proti Popradu. Vo veľmi vyrovnanom, no nie príliš atraktívnom zápase padol len jeden gól, ktorý napokon aj stačil Piešťancom k víťazstvu 1:0. Do čierneho mieril Martin Chylo. V piatok sa hokejisti ŠHK 37 predstavia v Košiciach.

ŠHK 37 Piešťany – HK Poprad 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) 
Gól: 27. Chylo (Hamrák, S. Saliji) 

Vylúčení: 3:5 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: Stano – Kacej, M. Orolín, 1162 divákov 

Zostavy:
Piešťany: Tomek – Rais, Brňák, R. Filip, Drgoň, Bučka, Cuník, Škadra, Biro – Lušňák, Holovič, Stupka – T. Melichárek, V. Nemec, F. Hudec – S. Saliji, Hamrák, Chylo – Haring, Mišura, Románek 

Poprad: Masalskis – Gáborčík, D. Brejčák, Kurali, Fabian, Dinda, Makovský, Vojsovič, E. Kramár – T. Sýkora, Štals, A. Kroták – M. Nagy, Mlynarovič, Matúš Paločko – S. Takáč, Paukovček, Drábek – Gápa, Štrauch, Belluš 

Hlasy: 
Roman Sýkora (asistent trénera Piešťan): "Súhlasím, že sme videli kvalitný hokej. Hralo sa o štvrté miesto v tabuľke a bolo dôležité získať body. Prvá tretina z našej strany bola v začiatkoch lepšia, mali sme tam šance. Bohužiaľ, nedali sme góly. V závere mal aj súper šance, ktoré ho mohli dostať do vedenia, avšak tie nevyužil. V druhej tretine sme mali znova dobrý začiatok, dali sme gól. Druhú časť tretiny mal znova lepšiu súper, ale chvalabohu sme neinkasovali. V tretej tretine si chalani bojovnosťou a zanietenosťou vybojovali tri veľmi dôležité body." 

Vladimír Turan (asistent trénera Popradu): "Videli sme kvalitné stretnutie. V prvej tretine pôsobili domáci lepším dojmom, boli silnejší na puku. Mali viac príležitostí. Aj my sme si v presilovkách utvorili dve šance, ale sme ich nevyužili. V druhej tretine, keď dali domáci vedúci gól, sme sa prebrali, mali sme tlak, ale chýbalo nám hokejové šťastie. V tretej tretine nás zabrzdili zbytočné vylúčenia, šesťminútová hra v oslabeniach nám zobrala veľa síl a na záverečný tlak nám nezostali sily. Prehrali sme futbalovým rozdielom o gól, ale myslím si, že sme predviedli dobrý výkon."
Viac sa dočítate v nasledujúcom vydaní Piešťanského týždňa. 
Pozrite si fotogalériu zo stretnutia!
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda