TOP 10 roku 2013: Rekordná návštevnosť dvojnásobne prekonaná!

  • Spravodajstvo
  • 14. januára 2014, 12:43
  • Autor:jk

Uverejňujeme TOP 10 najnavštevovanejších stránok webu Piešťanského týždňa za minulý rok.

1. Smrť najznámejšieho piešťanského bezdomovca
16 658 načítaní
Náhodný okoloidúci objavil 6. mája v skorých ranných hodinách pri železničnej stanici v Piešťanoch bezvládneho muža. Mŕtve telo ležalo na zemi pravdepodobne celú noc. Neskôr polícia redakcii potvrdila, že zosnulým bol Milan Michalík z Veselého, ktorý bol roky neprehliadnuteľnou postavou kúpeľného mesta. Kedysi bol vynikajúcim futbalistom a z tých čias mu prischla prezývka podľa kráľa brazílskych strelcov – Messi. Bol to najznámejší a najveselší piešťanský bezdomovec.
4. Dôchodkyňa skončila pod autobusom aj s bicyklom, záchranka nedorazila ani po 20 minútach!
4820 načítaní
Za okružnou križovatkou na Krajinskej ceste v Piešťanoch skončila dôchodkyňa pod kolesami autobusu. Nehoda sa stala 24. júla dopoludnia. Hoci k zranenej a krvácajúcej seniorke viackrát volali záchranku, tá nedorazila ani po 20 minútach. Okolo miesta nehody síce prešli tri sanitky, ale až poslednú z nich zastavila polícia a posádku požiadala o pomoc. Vodič autobusu zrážke nemohol zabrániť. Smeroval na Krajinský most, keď mu do jazdnej dráhy vošla 69-ročná dôchodkyňa z Piešťan, ktorá tlačila pred sebou bicykel.
7. Kukláči zhabali Piešťancom kilogram kokaínu!
3437 načítaní
V Piešťanoch a v obci Banka zasahovali v pondelok 11. novembra kukláči. Špeciálne komando zaistilo kilogram kvalitného balkánskeho kokaínu v hodnote 100-tisíc eur a zadržalo niekoľko podozrivých osôb. Akcia mala krycí názov Pegas a bola súčasťou boja proti zahraničným organizovaným skupinám, ktoré prenikli aj na Slovensko. Vyšetrovateľ obvinil 53-ročného Ismeta M. z Piešťan a 50-ročného Milanka B. takisto z Piešťan.
Celý rebríček najnavštevovanejších článkov nášho webu za rok 2013 nájdete v najnovšom čísle 3 Piešťanského týždňa, ktoré je v predaji od 14. januára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard