V Piešťanskom týždni 1-2/2014 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 6. januára 2014, 14:29
  • Autor:red

Uplynulý týždeň preletel rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niektorí ho prežili pracovne, iní doma v pohodlí. Redaktori Piešťanského týždňa ani tentoraz nezaháľali a s pripravenými fotoaparátmi mapovali jednu akciu za druhou. Už v zajtra sa o tom môžete presvedčiť v novom – poslednom tohtoročnom vydaní vašich novín.

Vrtuľník prevážal ťažko zraneného
Trenčianska posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby letela k dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Šterusy a Dolný Lopašov. V sobotu 28. decembra 2013 popoludní tam osobné auto značky BMW 7 so štyrmi pasažiermi zišlo z cesty a narazilo do stromu. Na mieste zasahovali záchranári aj piešťanskí hasiči.
Psíka ťahala za autom, skončil v kóme

Niektorým Piešťancom, ktorí si vyšli na prechádzku počas posledného dňa minulého roka, sa pred očami naskytol otrasný obrázok – vodička za svojim autom po uliciach ťahala psíka, ktorý nakoniec skončil s vážnymi zraneniami na veterinárnej klinike v kóme.
Mestský parlament zoštíhlili

Témou novoročného vydania Piešťanskeho týždňa je zníženie poštu poslancov z dvadsaťpäť na dvadsaťjeden. Prečo si mestské zastupiteľstvo bez problémov naordinovalo diétu?
Ľadové medvede vydržali až 22 minút vo Váhu

Chladná voda rieky Váh každoročne láka desiatky ľadových medveďov. Rovnako tomu bolo aj na Štefana 26. decembra. V tento deň si tradične odplávajú niekoľko desiatok metrov medzi dvoma piešťanskými mostmi muži i ženy – vyznávači otužovania.
Do domova na polceste v Kocuriciach Ježiško priniesol aj novorodenca

Len niekoľko hodín pred úderom polnoci oddeľujúcej starý a Nový rok, sme navštívili jeden z domov v miestnej časti Piešťan. Nenápadne v sebe skrýva niekoľko mladých ľudí, ktorí tu našli azyl. Práve sa chystali osláviť Silvestra. Veľmi skromne. Zato Ježiško bol bohatý – pod vianočný stromček nadelil aj bábätko.
Z. Slámková:  „Júla z Dedičstva je mi veľmi blízka!“

Piešťanka a herečka z hornostredského divadla Dino Zuzana Slámková od 7. októbra prepožičala tvár jednej z postáv nového televízneho seriálu. Diváci ju mali možnosť spoznať ako Júliu, hlavnú hrdinku  jojkárskeho projektu Dedičstvo.  Piešťanskému týždňu mladá herečka prezradila, ako sa zžila s nakrúcaním a tiež ako strávila sviatočné voľné chvíle.
Hokejisti si napravili chuť, Martin porazili doma 3:1

V prvom domácom zápase v roku 2014 sa hokejisti ŠHK 37 Piešťany stretli v nedeľu 5. januára s Martinom. Po dvoch prehratých zápasoch si „havrani“ chceli napraviť chuť, čo sa im aj podarilo. Súpera prestrieľali 3:1 a mohli sa tak tešiť zo zisku troch bodov.
Lacko a Cibulková tenistami roka 2013

Tenistami roka 2013 na Slovensku sa v tradičnej ankete Slovenského tenisového zväzu (STZ) stali Lukáš Lacko a Dominika Cibulková. Lacko predtým triumfoval v roku 2010. Cibulková zavŕšila čistý hetrik a dovedna získala piate prvenstvo. Slávnostné vyhlásenie výsledkov jubilejného 20. ročníka tejto bilančnej aktivity sa konalo na galavečere v priestoroch Národného tenisového centra v Bratislave.  
0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila