Trebatičanka bojuje o Miss International v japonskom Tokiu

  • Spravodajstvo
  • 17. decembra 2013, 10:57
  • Autor:vd

Prvá vicemiss Slovensko 2013 – Nikoleta Duchoňová z Trebatíc – práve v deň vyjdenia nášho vianočného dvojčísla zabojuje v Tokiu o titul Miss International.

Už v utorok 17. decembra sa dozvieme, ako obstála v konkurencii krások z celého sveta. S Nikou, tak ju volajú doma, sme sa spojili pomocou internetu.
Porozprávala nám o Japonsku, kde sa práve nachádza, ale najmä o tom, čo je pre ňu najdôležitejšie. Momentálne asi láska!

S akou batožinou ste cestovali do Japonska, čo v nej nesmelo chýbať?
Rozhodne som nesmela zabudnúť večerné šaty, ktoré mám od módnej návrhárky Janky Jurčenko. Sú prekrásne. Priesvitná látka je prešívaná nádhernou čipkou s drahými kameňmi, pôsobia excelentne a očarujúco. Do batožiny som si pribalila aj niekoľko drobností, ktoré mi v Japonsku pripomínajú domov, mojich
blízkych a snúbenca. Tie vecičky mi pripomínajú, že ma doma niekto čaká a že mu chýbam. Podľa mňa to je najkrajší dôvod pre návrat domov.

Čo ste už zažili v krajine vychádzajúceho slnka?
Absolvovali sme niekoľko stretnutí, prijali nás aj predstavitelia tejto konštitučnej monarchie. Pozývajú nás na rôzne párty v typicky japonskom štýle, ochutnávame tu domáce špeciality, najmä sushi a tradičné čaje. Veľa cestujeme. Čaká nás napríklad výlet na sopečné hory a teším sa tiež na japonskú národnú knižnicu. Vo voľných chvíľach sa navzájom spoznávame, medzi súťažiacimi som si už našla kamarátky.
Doplnený rozhovor si prečítate vo vianočnom dvojčílse, ktoré je v predaji od 17. decembra.
Pozrite si fotografie:

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda