Raj pre gurmánov na Šindelárovej ulici
Keď vstúpite do predajne mäsa a mäsových výrobkov rodiny Vargovcov na Šindelárovej ulici v Piešťanoch, vaše chuťové poháriky sa začnú riadiť nosom a očami.
Vôni krásne zaúdeného mäsa a klobás neodolá ani človek, ktorý práve vstal od obeda. A ak ste si sem prišli kúpiť čerstvé mäso z výsostne domácej produkcie, dostanete chuť aj na oškvarky, doma vyrobené salámy, paštéty, párky, „vargovskú“ dusenú šunku, jaterničky, tlačenku, krvavnice či zabíjačkovú kašu. Hotový raj pre gurmánov – už len položiť ho na pekáč!
„Pri výrobe údeného mäsa používame klasickú technológiu. Najskôr ho nasolíme, uvaríme a potom údime. Tento postup používali aj naši predkovia. Takto pripravené sa môže ihneď konzumovať. Je krásne, šťavnaté a voňavé. Zákazníci robia chybu, keď mäso doma dlho varia. Naše údené mäso si má zákazník pripraviť iba nad parou, a ak ho chce variť, tak len do teploty 70 stupňov Celzia. Pri vyšších teplotách a vare ‘klokočom‘ stráca svoju kvalitu,“ povedal majiteľ s skúsený mäsiar Peter Varga.
Pozrite si fotogalériu z ponuky mäsa a mäsových výrobkov.
Pán Peter a pani Elena Vargovci pre vás pripravili možnosť získať tri kilogramy klobás z ich vlastnej produkcie.
Kliknutím sem sa dozviete viac.