Mesto predáva bývalé WC za vyše 20-tisíc

  • Spravodajstvo
  • 17. decembra 2013, 14:18
  • Autor:ip

Piešťanskí poslanci mali na programe decembrového zastupiteľstva i schvaľovanie výberu najvhodnejšieho návrhu z verejnej obchodnej súťaže objektov bývalých verejných toaliet.

Návrhy pri oboch nehnuteľnostiach, a to na Staničnej a Winterovej ulici schválili bez diskusie podľa odporúčania mestskej rady.
Objekt na Winterovej „odklepli“ pre spoločnosť Interim, ktorú zastupuje konateľ Radovan Ulehla, a to za kúpnu cenu 23 800 eur. Pri WC na Staničnej súhlasili s kandidátom – firmou Roko Plus, ktorú zastupuje konateľ Juraj Románek. Návrh kúpnej ceny tu bol v hodnote 25 020 eur.
Vo verejnej obchodnej súťaži o WC na Winterovej prejavilo záujem desať subjektov. Z toho päť návrhov radnica vyradila, pretože nespĺňali súťažné podmienky. Radnica pri tomto objekte musí ešte s ponukou osloviť Ministerstvo kultúry SR, pre predkupné právo štátu na kúpu kultúrnej pamiatky. Pri toaletách na Staničnej do súťaže prišlo osem ponúk a z toho tri nesplnili stanovené kritériá.
Písmeno č. 15 do súťaže: M

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina