Futsalisti Dragonsu zničili Prievidzu deviatimi gólmi

  • Šport / Ostatné športy
  • 13. decembra 2013, 13:56
  • Autor:rb

Futsalitsi Piešťany Dragons Podolie sa v sobotnom zápase druhej futsalovej ligy predstavili v Prievidzi.

Draci si so sebou však priniesli veľmi dobrú formu a domácim prakticky nedali šancu. Svedčí o tom suverénny výsledok 9:3 v prospech Dragonsu.
Domáci začali zostra, avšak ich vysoké napádanie „drakov“ vôbec neprekvapilo. Práve naopak, do prvej vážnejšej šance sa dostal Trebatický, keď opečiatkoval tyč prievidzskej brány. Potom však domáci pohrozili, ale ich snaha skončila na výborne chytajúcom brankárovi Bobockom. „Draci“ často s pokojom Angličana dostávali loptu pod kontrolu a zakladali nebezpečné útoky. Skóre otvorili v polovici prvého polčasu, keď ešte strela Lackoviča skončila na žrdi, ale potom smerovala k Halásovi, ktorý z voleja prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. O pár minút neskôr vysoké napádanie hostí využil Směřička, keď odobral súperovi loptu a zoči-voči brankárovi zvýšil pohodlne na 2:0. Potom sa útoky striedali zo strany na stranu. V poslednej minúte polčasu bolo veľmi rušno pred bránkou Bobockého. Raz stálo pri ňom šťastie, keď Prievidžania trafili tyč.
Celý článok si prečítate v aktuálnom čísle 50 Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina