Nikoleta Duchoňová poletí na Miss International

  • Spravodajstvo
  • 7. decembra 2013, 15:33
  • Autor:vd

Reprezentantkou Slovenska v 53. ročníku celosvetovej súťaže krásy Miss International bude tento rok úradujúca prvá vicemiss súťaže Miss Slovakia 2013, Nikoleta Duchoňová z Trebatíc.

Do japonského Tokia, kde sa súťaž koná, poletí vo štvrtok 5. decembra. Finálový večer bude 17. decembra, takže Nikoletu ešte čakajú necelé dva týždne príprav v krajine vychádzajúceho slnka.
Agentúra jej poskytla letenku a reprezentačné šaty na finálový večer. Krásna blondínka medzitým stihla nielen študovať, ale aj pracovať a svoju energiu venovala i príprave dvanástich dievčat, ktoré sa prihlásili do súťaže Miss Piešťany 2013. „Pre mňa to bol príjemný comeback, takže ma to navnadilo a pripomenulo krásnu atmosféru, ktorú som zažila pred polrokom na celoštátnej súťaži. Stálo to za to. A teraz, keď idem do Japonska, budem z toho čerpať energiu a verím, že všetko, čo som tu zažila a naučila sa, využijem pri reprezentácii Slovenska,“ povedala pre Piešťanský týždeň N. Duchoňová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina