Jozef Vajda sa stále cíti byť Piešťancom

  • Kultúra a spoločnosť
  • 7. decembra 2013, 15:21
  • Autor:msk

Piešťanci sa v mestskej knižnici stretli s obľúbeným slovenským hercom Jozefom Vajdom. V príjemnej atmosfére sa vo štvrtok 28. novembra rozhovoril o svojej čerstvej autobiografickej knihe Moja cesta, ktorú napísal v spolupráci s novinárkou Katarínou Leškovou.

Vajda v nej píše o ťažkom životnom období, ktorým si v minulosti prešiel, a čitateľom prezrádza návod, ako objaviť čaro každej jednej sekundy a vychutnať si život naplno. To všetko popretkávané osobnou skúsenosťou a vyskúšanými cvičeniami. K zmene životného štýlu a k napísaniu tejto motivačnej knihy ho podľa vlastných slov inšpiroval zlomový bod – keď skoro prišiel o život pri kúpaní sa v mori. Vtedy si uvedomil, že je čas na radikálnu životnú zmenu.
V neformálnej diskusii, ktorá nasledovala po besede, herec ochotne odpovedal na otázky napríklad aj o tom, aký má vzťah k tomuto mestu. J. Vajda priznal, že v Piešťanoch prežil veľkú a dôležitú časť svojho života, nepochybne patria k jeho srdcovým záležitostiam a považuje ich stále za svoj domov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina