SÚŤAŽ: Na váš vianočný stôl svetová medovina

  • Kultúra a spoločnosť
  • 29. novembra 2013, 10:40
  • Autor:(jk), foto: autor

Rok 2013 je pre Apimed opäť mimoriadne úspešným. Na najväčšej svetovej súťaži v Spojených štátoch amerických Mazer Cup International 2013 získala medovina z Dolnej Krupej v konkurencii 670 komerčných a domácich medovín dve zlaté a jednu bronzovú medailu.

Zlaté medaily si odniesli výrobky Trnavská medovina v kategórii bylinno-korenených medovín a Staroslovanská medovina tmavá spomedzi sladkých medovín vyrobených z jednodruhového medu. V kategórii tradičných medovín vyrobených z viacdruhového medu získala Originál slovenská medovina bronzovú medailu.
Na poslednom ročníku svetového včelárskeho kongresu APIMONDIA medoviny a med z firmy Apimed získali štyri medaily: Trnavská medovina zlatú v kategórii Metheglin – bylinno-korenená, Staroslovanská svetlá medovina striebornú medailu v kategórii Tradičná sladká medovina, Darčekový kôš s produktmi Apimed striebornú v kategórii Dekorácia z včelích produktov a napokon striebornou medailou ocenili aj nový produkt Kvetový med sáčik v kategórii Med na predaj – Komerčne balený med.

Trnavská medovina, Original slovenská medovina, Staroslovanská medovina tmavá a Staroslovanská medovina svetlá je štvoricou, ktorá sa už roky úspešne prediera na tie najsvetovejšie fóra.
Nepremárnite príležitosť a oslaďte si i vy štedrovečerný stôl lahodným „vínom s dušou medu“, ako hovorí majiteľ malej rodinnej firmy z Dolnej Krupej firmy Peter Kudláč. Pošlite nám tri kupóny uverejnené v troch za sebou nasledujúcich vydaniach Piešťanského týždňa. (Bližšie podmienky súťaže na tejto strane.) Možno práve vy sa obdarujete darčekovým prúteným košom obsahujúcim trištvrtelitrové fľašky Trnavskej medoviny a Staroslovanskej medoviny svetlej i tmavej.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel