Vrbovčanom chýbali k splneniu predsavzatia dva body

  • Šport / Futbal
  • 27. novembra 2013, 15:05
  • Autor:P. Sedláček(t)

Futbalisti MFK Vrbové získali v jesennej časti tretej ligy, skupina západ, 23 bodov a obsadili deviatu priečku. Podľa trénera Martina Sedláčka im chýbali dva body k splneniu predsezónneho cieľa, no v tábore Vrbovčanov vládne spokojnosť. Jesenným lídrom súťaže je Sereď so ziskom 36 bodov a súťaž uzatvára PFK Piešťany, ktorý získal len jediný bod, práve s Vrbovým v poslednom kole.

Vrbovčania dosiahli celkovo sedem víťazstiev, dvakrát remizovali a šesťkrát odchádzali z ihriska ako porazení. Na domácom trávniku stratili osem bodov a vonku sa im podarilo vybojovať sedem bodov. Hráči MFK nastrieľali počas jesene 19 gólov a 18-krát inkasovali. Najlepším strelcom je Kováč s 10 presnými zásahmi, dva pridal M. Jorík a sedem hráčov vsietilo po góle. Za zmienku stojí fakt, že z hráčov nedostal nikto červenú kartu. Žltou kartou boli Vrbovčania napomínaní 29-krát.
V mužstve MFK sa celkovo vystriedalo 20 futbalistov, z ktorých brankár Rýzek a hráč Balážik odišli po piatom kole. Všetkých 15 zápasov odohral kapitán mužstva Kováč, o jeden menej Tomáš Gažík a Sumer. Priemerný vek hráčov základného kádra je necelých 23 rokov. Spokojnosť bola najmä s domácimi zápasmi s Levicami a Račou. Medzi vydarené stretnutia na ihriskách súperov patrili duely v Bratislave s rezervou Slovana a v Petržalke. Sklamaním sa skončilo stretnutie v Dunajskej Lužnej a nevydarili sa ani domáce zápasy s Topoľčanmi a Novými Zámkami.
O tom, ako je s jesenným ťažením futbalistov Vrbového spokojný tréner Martin Sedláček sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav