SÚŤAŽ: Domáca káva ako z kaviarne 1. časť

  • Spravodajstvo
  • 6. novembra 2013, 11:23
  • Autor:

Pripravili sme pre vás súťaž, v ktorej môžete počas celého roka získať kvalitné produkty značky Bosch pre vašu domácnosť. V mesiaci november súťažíte o kávovar Bosch TAS 2002EE.
V celoročnej súťaži hráte o hlavné ceny:
• práčku s pracím programom AlergiaPlus
• chladničku, ktorá udrží vaše potraviny 2x dlhšie čerstvé s CrisperBox/Hydrofresh
• umývačku riadu s HygienaPlus, ktorá odstráni 99,99 % baktérií z riadu

Podmienky súťaže:

V prvom čísle Piešťanského týždňa každého mesiaca nájdete článok so súťažnou otázkou. Na priložený súťažný formulár napíšete odpoveď na otázku a nalepíte tri kupóny, ktoré nájdete v 1., 2. a 3. čísle príslušného mesiaca. Do žrebovania o ceny daného mesiaca zaradíme každého, kto pošle súťažný formulár so správnou odpoveďou a tromi kupónmi. Mená výhercov uverejníme vždy v prvom čísle nasledujúceho mesiaca spolu s ďalšou súťažnou otázkou. Všetky kupóny, ktoré splnia podmienky mesačných súťaží, zaradíme do záverečného žrebovania o hlavné ceny.



SÚŤAŽNÁ OTÁZKA NA MESIAC NOVEMBER: Čo neprečíta Tassimo z čiarového kódu na kapsuly T-Disk?
a) množstvo vody
b) čas sparenia
c) presnú teplotu
d) horoskop

Súťažný formulár s nalepenými kupónmi a odpoveďou doručte do redakcie Piešťanského týždňa, Teplická 63, 921 01 Piešťany, do piatka 22. novembra.

DOMÁCA KÁVA AKO Z KAVIARNE: 1. ČASŤ
Atmosféra malej francúzskej kaviarne, vôňa čerstvo upražených zŕn, na stole sladký croissant a lyžica domáceho džemu. Predstavujete si takto dokonalé raňajky? Vychutnajte si ich aj doma. S kávovarom či domácim espressom to pôjde bez problémov. V prvej časti nášho kávičkárskeho špeciálu sa pozrieme na kapsulové kávovary.
Káva hneď!
Tiež patríte k netrpezlivým ľuďom, ktorí potrebujú mať všetko hneď? Kapsulové kávovary sú pre vás v tom prípade ako stvorené. Ovládajú sa úplne jednoducho. Do kávovaru vložíte kapsulu s vaším obľúbeným nápojom a stlačíte jediné tlačidlo. Vďaka inovatívnej technológii prietokového ohrievania od spoločnosti Bosch si ohrev vody nevyžaduje prakticky žiaden čas. Inteligentné technológie Bosch použité pri kávovare Tassimo sa o všetko ostatné postarajú za vás. Vy si iba vychutnáte hrnček čerstvej kávy v pohodlí domova. Nemusíte si ani robiť starosti dolievaním vody. Do stroja sa zmestí 1,4 litra, vďaka čomu pripravíte jedným ťahom kávu pre celú rodinu.
Káva čisto!
Systém Tassimo funguje hygienicky, čisto a bez zbytočného neporiadku. Nehrozí žiadna vysypaná káva a zvyšky, ktoré nemáte kam dať. Jediným odpadom je použitá kapsula, ktorú vyhodíte do smetí. Čistenie kávovaru je tiež veľmi jednoduché. Červená kontrolka vás upozorní, že kávovar TASSIMO je potrebné vyčistiť a odstrániť vodný kameň. Stačí vložiť servisnú kapsulu T DISC, ktorá je súčasťou kávovaru pri kúpe, a stlačiť tlačidlo. Prístroj sa vyčistí sám. Súčasťou kávovaru je aj technológia vodnej filtrácie BRITA MAXTRA. Filter znižuje množstvo vápniku a chlóru v pitnej vode, čím chráni súčiastky prístroja a, samozrejme, zlepšuje chuťové vlastnosti vašej kávy.

Káva podľa chuti!
Fajnšmeker by si vraj nikdy nekúpil kapsulový kávovar. To je mýtus! Ochutnali ste už niekedy kávu z takéhoto stroja? Jej lahodná chuť a vôňa vám opantá zmysly. Inteligentný kávovar rozozná podľa čiarového kódu na obale kapsúl množstvo vody, čas sparenia a presnú teplotu, ktorú potrebuje váš nápoj. Káva, capuccino či latte bude preto vždy dokonalé. Bez starostí. Po ohreve vody sa navyše kávovar vypne, čím šetrí vašu peňaženku a aj prírodu. Najnovší model T55 je vybavený novou technológiou voliteľnej sily nápoja, vďaka ktorej si môžete upraviť intenzitu vašej kávy podľa svojich požiadaviek.
Tassimo môžete v novembri vyhrať v našej súťaži. Ak si však bez neho neviete predstaviť už ani zajtrajšie ráno, navštívte špecializovanú predajňu DOMOSS EURONICS. Odborný personál vám vysvetlí, ako sa kávovar používa, a ponúkne kapsuly, ktoré sa do vášho stroja hodia. Spoľahnúť sa môžete aj na nákup na splátky.
Na vzhľade záleží
Kávovar je spoločník na každý deň, ktorý určite nebude ukrytý niekde v poličke. Práve naopak, je na očiach vám aj všetkým návštevníkom. Preto je veľmi dôležité, aby sa vám páčil a robil radosť každý deň.
TIP: Oslaďte si to karamelom
Kávu by ste si mali najlepšie vychutnať bez cukru a mlieka. Ak si však svoj obľúbený nápoj neviete predstaviť bez sladkej bodky, vyskúšajte to inak. Na suchej panvici bez miešania roztopte lyžicu cukru a horúcu zmes nalejte do kávy a dôkladne rozmiešajte. Karamelová príchuť dodá vášmu pressu iný rozmer.
 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav