V Piešťanskom týždni 44 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 28. októbra 2013, 12:50
  • Autor:red

Uplynulý týždeň preletel rýchlejšie ako by možno mnohí z nás chceli. Niektorí ho prežili pracovne, iní doma v pohodlí. Redaktori Piešťanského týždňa ani tentoraz nezaháľali a s pripravenými fotoaparátmi mapovali jednu akciu za druhou. Už v zajtra sa o tom môžete presvedčiť v novom vydaní vašich novín.

Prípravy na dušičkový víkend už finišujú  
Najnavštevovanejšími  miestam Piešťan sa už tento týždeň sta nú cintoríny. V prvé novembrové dni si totiž pripomíname Sviatok všetkých svätých a Pamiatku zo snulých. Prípravné práce na dušičky trvajú v meste a v Kocuriciach približne od polovice októbra.

Druhá etapa opráv ciest je približne v polovici

Prvá etapa veľkej opravy ciest v Piešťanoch pomaly finišuje, tá druhá je približne v  polovici. Okrem týchto opráv sa vodiči v minulom týždni museli obrniť trpezlivosťou aj v  jednom úseku Žilinskej cesty, pri obchodnom dome Billa. Vynovený povrch tiež v tomto období dostala aj komunikácia na Obchodnej ulici.

Zomrela poslankyňa Helena Kiššová
Vo veku 64 rokov zomrela poslankyňa Mestského zastupiteľstva v Piešťanoch Helena Kiššová. Vedenie mesta, samospráva a kolegovia vyjadrujú pozostalým úprimnú sústrasť.
Majster sveta Bobeš urobí na hlave 34 otočiek, no nemá kde trénovať

Kamoši ho volajú Bobeš. Presne 1. februára 2014 to bude desať rokov, čo sa rozhodol pre tancovanie. V občianke má meno Boris Turčan. A ak náhodou niekde vo svete stretnete breakera, nie je vylúčené, že sa vás spýta: „A Bobeša poznáš? Ja som s ním tancoval v Kodani. Stal sa nielen majstrom Európy, ale aj sveta v kategórii break dance solo battle!“ A vraj svet je veľký. To si len niekto vymyslel. Pre breakerov je svet gombičkou. Dobre sa na nej točí napríklad na hlave. Dvadsaťtriročný ročný Bobeš túto otočku zvládne 34-krát. Do pohody.

Predstavujeme vám finalistky MISS PIEŠŤANY 2013

Finálová zostava súťaže Miss Piešťany 2013 je už známa. Počas dvoch kastingov, ktoré sa konali 29. septembra a 10. októbra, vybrala päťčlenná porota finálovú dvanástku tohto ročníka súťaže krásy. Dievčatá čaká pestrý program aj náročná príprava na finálový večer. Piešťanský týždeň vám predstavuje dvanásť krásnych dievčat z nášho regiónu. Zoznámte sa snimi aj jednotlivo.
V štyridsaťročnej Júlii precestovali dvaja študenti svet

Dvojica dobrodruhov – Slovák a Čech, dokonca bratranci – si v roku 2008 povedala, že chcú precestovať svet v štyridsaťročnej Škode 1000 MB. Začiatkom septembra naštartovali Michal Vičar a Martin Beťko starú embéčku a z Olomouca vyrazili smerom na východ. Za sedem mesiacov stihli prejsť viac ako dvadsať štátov, štyri kontinenty a štvorkolesový veterán nabehal približne 40-tisíc kilometrov.
Piešťany Dragons Podolie prinášajú futsal do kúpeľného mesta

Futsal je medzi nadšencami čoraz obľúbenejší šport a už aj Piešťany budú mať svoje zastúpenie v tomto športe svoje zastúpenie. Klub bude pod názvom Piešťany Dragons Podolie nastupovať  druhej najvyššej futsalovej súťaži a hrať sa bude v Piešťanoch v hale Gymnázia Pierra de Coubertina.
80. výročie vzniku vodného póla v Piešťanoch

Vodné pólo  –   šport,  ktorý sa  môže hrdiť tým , že stále ako jediný kolektívny šport v Piešťanoch  v kategórii seniorov získal titul  Majstra Republiky  a šport ktorý k Piešťanom neodmysliteľne patrí si  druhý októbrový víkend  pripomenul 80. výročie založenia organizovaného vodného póla v Piešťanoch.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián