SEZÓNNE PEČENIE: PLNÉ VÝHIER

  • Spravodajstvo
  • 9. októbra 2013, 10:06
  • Autor:red(L)

Pripravili sme pre vás súťaž, v ktorej môžete počas celého roka získať kvalitné produkty značky Bosch pre vašu domácnosť. V mesiaci október súťažíte o kuchynský robot Bosch MUM 4427.
V celoročnej súťaži hráte o hlavné ceny:
• práčku s pracím programom AlergiaPlus
• chladničku, ktorá udrží vaše potraviny 2x dlhšie čerstvé s CrisperBox/Hydrofresh
• umývačku riadu s HygienaPlus, ktorá odstráni 99,99 % baktérií z riadu

Podmienky súťaže:

V prvom čísle Piešťanského týždňa každého mesiaca nájdete článok so súťažnou otázkou. Na priložený súťažný formulár napíšete odpoveď na otázku a nalepíte tri kupóny, ktoré nájdete v 1., 2. a 3. čísle príslušného mesiaca. Do žrebovania o ceny daného mesiaca zaradíme každého, kto pošle súťažný formulár so správnou odpoveďou a tromi kupónmi. Mená výhercov uverejníme vždy v prvom čísle nasledujúceho mesiaca spolu s ďalšou súťažnou otázkou. Všetky kupóny, ktoré splnia podmienky mesačných súťaží, zaradíme do záverečného žrebovania o hlavné ceny.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA NA MESIAC OKTÓBER:

Aký príkon má kuchynský robot Bosch MUM 4427?

a) 250 wattov

b) 500 wattov

 c) 750 wattov

Súťažný formulár s nalepenými kupónmi a odpoveďou doručte do redakcie

 Piešťanského týždňa, Teplická 63, 921 01 Piešťany, do piatka 25. októbra.


SEZÓNNE PEČENIE: TRADIČNÉ NETRADIČNE
Krásna jeseň, čo poviete? Namiesto sychravého počasia nám príroda ponúkla slniečko, aj keď zubaté, a tak sa všetko vyfarbuje do pestrých žltých a oranžových tónov. Aj tekvice v záhrade. Čo tak vyskúšať obľúbené hokaido trošku netradične?
Aj vám sa stáva, že s príchodom chladnejšieho počasia trávite podvedome viac času v kuchyni? Viac pečieme, spracovávame úrodu, maškrtíme. A často sa aj rozčuľujeme. Nad starými opotrebovanými spotrebičmi, tupými nožmi, zasekávajúcimi sa dvierkami na starej kuchynskej linke… Netrápte sa zbytočne. Stačí jedna zmena a väčšina kuchynských prác vám pôjde ako po masle. Kuchynský robot sa nie nadarmo nazýva robotom.
Nielen na pečenie
Výkonný robot využijete nielen na pečenie a prípravu koláčov. So sadou strúhadiel pripravíte zeleninové šaláty, polievky a prílohy k jedlám expresne rýchlo a jednoducho. S kvalitným robotom Bosch MUM 4427 máte v základom balení štyri nerezové kotúče na rôzne tvary finálneho produktu, ktoré sú odolné, pevné a jednoducho sa čistia. Súčasťou výbavy je aj priebehový krájač.
Pohodlné používanie
Nie každý má v kuchyni toľko miesta, aby si mohol dovoliť všetky spotrebiče, po ktorých túži. Preto je výhodné spájať funkcie rôznych pomocníkov do jedného. S robotom môžete sekať, šľahať, miesiť a s niektorými sadami aj mixovať či mlieť mäso.

Obsluha robota Bosch je navyše neuveriteľne pohodlná. Miešacia misa má kryt, takže vaša kuchynská linka zostane úplne čistá, multifunkčné rameno s tromi pohonmi sa dá nastaviť do rôznych polôh a aj „odparkovať“ do parkovacej polohy, takže nemusíte hľadať miesto, kam znečistený šľahač položíte…
Tento zázrak môžete vyhrať v našej súťaži alebo si ho zakúpiť v jednej zo špecializovaných predajní. Informujte sa u odborného personálu aj na možnosť dokúpenia príslušenstva, aby ste zo svojho nového robota vyťažili maximum. Môžete využiť aj výhodný nákup na splátky a spoľahnúť sa na istotu bezproblémového záručného a pozáručného servisu, ktorá je pri značkových produktoch zakúpených v serióznych predajniach samozrejmosťou. Vyskúšajte vášho nového pomocníka napríklad pri tomto recepte:
Taštičky plnené hokaidom
POTREBUJETE:
– lístkové cesto
– menšiu tekvicu hokaido
– 3 strúčiky cesnaku
– 100 g tvrdého syra
– čierne korenie
– 2 lyžice oleja
– vajce na potretie
POSTUP:


Nastrúhajte najemno hokaido, ochuťte ho soľou, korením a rozmiešajte s olejom a rozotretým cesnakom. Do hmoty zapracujte nastrúhaný syr a naplňte ňou lístkové cesto. Okraje pozatláčajte a narežte asi päťcentimetrové štvorce. Potrite vajíčkom a pečte pri teplote 180 stupňov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel