V dôsledku nehody zostal nefunkčný semafor

  • Spravodajstvo
  • 1. októbra 2013, 15:22
  • Autor:KRPZ(j)

Na križovatke ulíc Hlboká a Bučianska v Trnave sa v sobotu 28.septembra o 02.20 h stala dopravná nehoda, pri ktorej sa poškodil semafor.

21-ročný vodič Škody Octavia z Piešťan jazdil po Ulici Hlbokej smerom na Špačinskú, pričom pravdepodobne nerešpektoval dopravnú značku Daj prednosť v jazde. V dôsledku toho došlo k zrážke s osobným autom Audi A 7, ktoré sa pohybovalo po hlavnej ceste v smere z Bučianskej na Rybníkovú ulicu. Po zrážke odhodilo Audi do semafora, ktorý sa poškodil  a zostal nefunkčný. V Octavii jeden zo spolujazdcov utrpel ľahké zranenia, ďalší dvaja boli jednorazovo ošetrení. V Audi utrpel spolujazdec ľahké zranenia. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne.
 V dôsledku nefunkčnosti semaforov na križovatke, polícia v čase špičky riadi a usmerňuje dopravu. Preto žiadame vodičov, aby v úseku zvýšili opatrnosť a rešpektovali pokyny policajtov. Zároveň apelujeme najmä na mladých a neskúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a na jazdu autom sa riadne sústredili. Treba si uvedomiť, že z auta sa ľahko môže sať smrtiaca zbraň. V tomto prípade sa dvaja mladí ľudia zranili len ľahko, nezriedka sa však takéto nehody končia aj tragicky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava