Celoročnú prevádzku HS Centra zabezpečí nová krytá hala

  • Šport / Tenis
  • 25. septembra 2013, 13:33
  • Autor:

Areál HS Centra pri zimnom štadióne v Piešťanoch sa onedlho zmení. Centrum, ktoré sa nachádza v tichom prostredí neďaleko Váhu a je obklopené zeleňou, budú môcť ľudia využívať celoročne. Onedlho všetci športuchtiví budú mať možnosť užiť si aktívny oddych aj v novej pripravovanej krytej hale s tenisovými kurtmi s moderným povrchom.

Podľa jedného z majiteľov HS Centra Branislava Stankoviča na novej krytej hale začali pracovať už približne pred tromi rokmi. Vtedy hľadali možnosti a financie, ako dokončiť areál. Šťastena sa na tenistov usmiala koncom minulého roku a práce na novej hale sa rozbehli o niekoľko mesiacov neskôr – v prvý júlový deň.
„Počas dvoch mesiacov bola postavená hrubá stavba a konštrukcie. Teraz v septembri pracujeme na šatniach, október máme vyhradený na finalizovanie stavby a položenie posledných povrchov by sa malo uskutočniť v novembri. Ideme podľa časového harmonogramu a pokiaľ všetko pôjde ako doteraz, otvoríme 14. novembra,“ prezradil B. Stankovič.

K hale pribudne na jar vonkajšie posedenie a nová zeleň.

Hala nebude slúžiť iba pre potreby tenistov, na tvrdom povrchu sa budú môcť hrať aj ďalšie športy a kurty prerobiť napríklad na bedmintonové či volejbalové ihrisko. Majitelia HS Centra majú v pláne ponúknuť priestory aj pre organizáciu rôznych kongresov. Mladé tenisové ratolesti tu budú rodiča môcť sledovať a kontrolovať ich hru cez veľké okná kaviarne.
B. Stankovič poodhalil aj ďalšie plány v areáli HS Centra: „V budúcnosti chceme v reštaurácii ponúkať ešte kvalitnejšie jedlo a servis. V súčasnosti sa trošku hráme s jedálnym lístkom. Šatne na poschodí by sme chceli prerobiť na tri apartmány, teda bude tu možnosť aj ubytovania. Kvalitnejšiu budúcnosť tenisovej školy chceme prepojiť s menom novomestského trénera Mareka Valašíka. Čaká nás i rekonštrukcia hádzanárskeho ihriska, na ktorom bude nová umelá tráva.“
V októbri a novembri sú naplánované finálne úpravy tenisovej haly.

Mottom spoločnosti HS Centrum je: „Poskytnúť našim obchodným partnerom maximálny príjemný športový a spoločenský zážitok, aby sa k nám radi opäť vrátili!“ Športový areál HS Centrum je teda ideálnym miestom na zorganizovanie firemných dní, športových hier alebo partnerských turnajov, ale aj rôznych osláv a posedení.
Hrajte tenis s Piešťanským týždňom Piešťanský týždeň v spolupráci s HS Centrom pripravili pre čitateľov súťaž o šesť permanentiek. Postupne vyžrebujeme šiestich výhercov, každý získa permanentku na jedenásť hodín tenisu na vonkajších kurtoch v hodnote 60 eur. Do súťaže sa dá jednoducho zapojiť zaslaním sms správy. Tú treba poslať do nedele 29. septembra v tvare sutaz(medzera)win(medzera)tenis(medzera)telefonický kontakt, a to na číslo 7037. Mená ďalších dvoch výhercov uverejníme v PT 39/13, kde nájdete ďalšie informácie o možnostiach využitia tenisového areálu. Z ďalších dvoch permanentiek sa môže tešiť Lucia Lekárová z Drahoviec a Anna Kičinová z Piešťan. Výhru si môžu vyzdvihnúť v pracovných dňoch od 8.00 do 16.00 h v redakcii PT na Teplickej ulici 63.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana