„Einfach Bankhofer“ a Kráľovná noci

  • Spravodajstvo
  • 24. septembra 2013, 14:12
  • Autor:slk(j)

Už dnes (utorok 24.septembra) zavíta na Kúpeľný ostrov zaujímavý hosť – Prof. Hademar Bankhofer, novinár a autor knižných bestsellerov píšuci na rôzne témy týkajúce sa zdravia a životného štýlu.

 Za dlhé roky praxe v medicínskej žurnalistike zozbieral množstvo vedeckých poznatkov, ale aj praktických receptov starých mám a často nekonvenčných rád alternatívnej medicíny a prírodného liečiteľstva, ktoré populárnou formou prináša svojim čitateľom. Vedeli ste, že bicyklovanie v ľahu pôsobí proti bolestiam hlavy, a že „doktorky černice“ pomáhajú okrem iného na boľavé hrdlo? V súčasnosti publikuje pre viaceré časopisy, ale popularitu získal najmä vystupovaním v televíznych reláciách v Rakúsku a Nemecku, kde je známy tiež ako „pán zdravie“ – jednoducho Bankhofer.
Einfach Bankhofer je podujatie, ktoré pripravili Kúpele Piešťany na utorok 24. septembra. Prof. Bankhofer vystúpi so svojou prednáškou v nemeckom jazyku „Die 7 L – Lernen, Laufen, Lieben, Loslassen, Lachen, Lebenskraft stärken und Lebensmittel“, kde odhalí tipy a triky, ako viesť spokojnejší a hlavne zdravší život. Zdravie podporí uvítací koktail, pripravený podľa špeciálneho receptu Prof. Bankhofera, a k spokojnosti sa bude podávať vynikajúce štvorchodové menu. Podujatie je spojené s ochutnávkou kvalitných vín z rakúskych vinohradov Willi Opitz.
V stredu 25. septembra ponúkne nezabudnuteľný hudobný zážitok koncert Kráľovná noci. Umelecké zoskupenie Virtuosi Quartet pod vedením Olřicha Vlčeka vystúpilo na koncertoch po celom svete a teraz predstavia časť svojho bohatého repertoáru aj v Piešťanoch. Zaznie Malá nočná hudba, Dvořákove Maličkosti a vyvrcholením koncertu bude nádherná ária Kráľovnej noci z Mozartovej opery Čarovná flauta, v podaní sopranistky Christiny Johnstone.
Načerpať inšpiráciu pre zdravé telo a potešiť dušu kultúrnym zážitkom môžu nielen ubytovaní hostia Kúpeľov Piešťany, ale aj široká verejnosť.

Einfach Bankhofer
24. septembra 2013 o 16.30 h
Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade
Vstupné: 28 €/osoba

Kráľovná noci
25.septembra 2013 o 19.30 h
Kongresové centrum, Kúpeľný ostrov
Vstupné: 12 €/osoba

Špeciálna ponuka:
Navštívte „einfach Bankhofer“ a koncert Kráľovná noci a namiesto 40 eur zaplatíte iba 35.
Rezervácie na hotelových recepciách Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, a.s., alebo na telefónnom čísle 033/775 21 46.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina