Najchutnejší guláš uvaril Viliam Valko z Piešťan
Na treťom ročníku súťaže vo varení gulášu v Krakovanoch si oheň pod kotlík založilo šesť súťažných tímov. Guláš začali variť v sobotu 14. septembra o pol dvanástej vo dvore kultúrneho domu v Krakovanoch.
„Prvý najchutnejší guláš uvaril tím Valkovcov z Piešťan a druhý všetky ostatné kuchárske družstvá,“ žartovala šéfka Miestneho spolku Slovenského Červeného kríža (MsSČK) Elena Krestová. Peter a Lukáš Klčo zo Strážov si na krájanie cibule prizvali Slavomíra Žáka a tiež najmladšieho z kuchárov, šesťročného Maťka Žáka. Pri druhom kotlíku sa s varechou v ruke zvŕtali Zdenko Bielik a Jozef Bučko z Kočína-Lančára. Farby organizátora – MsSČK Krakovany – zastupoval asi najvyšší kuchár v širokom okolí – Anton Rajčák. Pomáhal mu Roman Žák.
Celý článok nájdete v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.
Pozrite si fotogalériu.