Súťaž! Hrajte tenis s Piešťanským týždňom

  • Inzercia
  • 18. septembra 2013, 09:54
  • Autor:

Areál HS Centra pri zimnom štadióne v Piešťanoch je predurčený na oddych, firemné či rodinné akcie. Centrum sa nachádza v tichom prostredí neďaleko Váhu a je obklopené zeleňou, ktorá nielen na športovcov pôsobí ako balzam na dušu. Onedlho si všetci športuchtiví budú môcť užiť voľné chvíle aj v novej pripravovanej hale. Od novembra tohto roku tu začne fungovať a otvoria celoročnú prevádzku v krytej hale s tenisovými kurtmi.

Priestory HS Centra nie sú určené iba pre športovcov, ktorí svoj voľný čas venujú aktívnemu oddychu. Popri šiestich antukových tenisových dvorcoch, ihriskách pre beach a klasický volejbal, univerzálnych hracích plochách a detskom kútiku sa tu nachádzajú aj priestory na ničím nerušené posedenie.
Popri športe sa HS Centrum postará aj o prípravu rôznych firemných podujatí, teambuildingov a ďalších eventov, ktoré pripraví podľa želaní návštevníkov. Pri organizovaní firemných akcií areál ponúka kapacitu 600 až 700 ľudí. V centre sa nachádza reštaurácia s barom a terasou, kde sa vojde maximálne sedemdesiat osôb.

Reštaurácia ponúka bohatý výber chutných jedál a grilovaných dobrôt.

Interiér reštaurácie návštevníkov upúta domáckym a príjemným dojmom. Energiou na nich bude dýchať všadeprítomné drevo. V HS Centre je možné pripraviť rodinné a spoločenské oslavy a na výber je bohatá ponuka jedál. Prítomní si môžu pochutnať napríklad aj na grilovaných špecialitách.
Mottom spoločnosti HS Centrum je: „Poskytnúť našim obchodným partnerom maximálny príjemný športový a spoločenský zážitok, aby sa k nám radi opäť vrátili!“ Športový areál HS Centrum je teda ideálnym miestom na zorganizovanie firemných dní, športových hier alebo partnerských turnajov, ale aj rôznych osláv a posedení. 
V interiéri sa nachádza posedenie pre sedemdesiat hostí.

Hrajte tenis s Piešťanským týždňom
Piešťanský týždeň v spolupráci s HS Centrom pripravili pre čitateľov súťaž o šesť permanentiek. Postupne vyžrebujeme šiestich výhercov, každý získa permanentku na jedenásť hodín tenisu na vonkajších kurtoch v hodnote 60 eur. Do súťaže sa dá jednoducho zapojiť zaslaním sms správy. Tú treba poslať do nedele 22. septembra v tvare sutaz(medzera)win(medzera)tenis(medzera)telefonický kontakt, a to na číslo 7037. Mená ďalších dvoch výhercov uverejníme v PT 39/13, kde nájdete ďalšie informácie o možnostiach využitia tenisového areálu. Z prvých dvoch permanentiek sa môže tešiť Jaroslava Prišticová z Piešťan a Martin Pavlovič z Jalšového. Výhru si môžu vyzdvihnúť v pracovných dňoch od 8.00 do 16.00 h v redakcii PT na Teplickej ulici 63. (r)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika