Policajné správy z Piešťan

  • Spravodajstvo
  • 17. septembra 2013, 11:57
  • Autor:KRPZ(j)

Hľadali starčeka aj podvodníka.

Piešťanskí  policajti  našli  v sobotu 14. septembra v skorých  ranných  hodinách  v Piešťanoch nezvestného  89  ročného  starčeka.  Starší  pán  odišiel  z domu  v poobedňajších  hodinách  na bicykli  na  nákup  slnečnice  a domov  sa  nevracal.  Jeho  nezvestnosť  nahlásila  polícii  jeho dcéra. Do  pátracej  akcie  bolo  zapojených  niekoľko  hliadok  polície  a mestských  policajtov. Keď policajti muža v noci našli v križovatke Ulíc Dlhá a Veterná,  starček uviedol, že zablúdil a nevedel sa vrátiť domov.  
***
 
Polícia  obvinila  v pondelok  16. septembra z prečinu  sprenevery  39  ročného muža  z okresu Piešťany. Koncom júla sa obvinený s poškodeným dohodli na nákupe materiálu na výstavbu záhradného altánku. 67-ročný Trnavčan zaplatil zálohu vo výške 800 €. Obvinený ešte v ten istý deň peniaze prehral na výherných automatoch v meste Piešťany. Za spreneveru peňazí mu teraz hrozí väzenie až na 2 roky. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina