Piešťanka Zuzana Slámková v hlavnej úlohe nového televízneho seriálu

  • Spravodajstvo
  • 16. septembra 2013, 07:38
  • Autor:ip

Piešťanka a herečka z hornostredského divadla Dino Zuzana Slámková sa onedlho predstaví v novom televíznom seriáli. Od pondelka 7. októbra ju budú môcť vidieť diváci ako Júliu, hlavnú postavu projektu s názvom Dedičstvo.

"Na casting ma zavolala produkcia televízie a vybrali si ma režiséri seriálu – Albert Vlk, Ivan Predmerský a Roman Bunger. Filmovať sme začali 1. júla a pripravených je 34 častí. Seriál sa bude vysielať raz do týždňa. Moja úloha je pozitívna a mne veľmi blízka, pretože je to žena veľmi sociálne cítiaca. Júlia je človek, ktorý chce zahodiť svoju bolestivú minulosť a začať odznova tam, kde zostali jej spomienky na rodinu v podobe dedičstva, ktoré patrilo jej babičke. Narazí však na odpor rodiny, ktorá má v dedine veľký vplyv. Prostredníctvom majetku sa Júlia snaží pomáhať tým, ktorí to potrebujú," povedala pre Piešťanský týždeň Z. Slámková.
Dodala, že hlavnú dejovú líniu scenáristi popredkávali mnohými humornými scénkami, napríklad tajným vzťahom učiteľky a mladého futbalistu.
Viac informácií o tejto téme nájdete na stránkach Piešťanského týždňa. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina