Vyhrajte tenis v HS Centre – využite aktívne čas voľna!

  • Spravodajstvo
  • 12. septembra 2013, 09:36
  • Autor:(r.)

HS Centrum ponúka aktívne využitie voľného času pre rodiny i firmy
Areál HS Centra pri zimnom štadióne v Piešťanoch je predurčený na oddych a relax. Centrum sa nachádza v tichom prostredí neďaleko Váhu a je obklopené zeleňou, ktorá nielen na športovcov pôsobí ako balzam na dušu. Onedlho si všetci športuchtiví budú môcť užiť voľné chvíle aj v novej pripravovanej hale. Od novembra tohto roku tu začne fungovať a otvoria celoročnú prevádzku v krytej hale s tenisovými kurtmi.

HS Centrum pre všetkých návštevníkov ponúka aktívne prežitie voľného času pri športe. V areáli sa nachádzajú tenisové, volejbalové kurty, tiež beachvolejbalové ihrisko, hádzanárske, basketbalové a minifutbalové ihrisko s umelou trávou. Pre ďalšie športovanie návštevníci môžu využiť voľnú trávnatú plochu napríklad na petanque, futbal či iné aktivity. Pre deti je tu tiež vyhradené miesto na aktívny oddych s pieskoviskom a šmykľavkou. Súčasťou centra je tenisový klub s množstvom skúsených trénerov, ktorí sú ochotní každému poradiť a pomôcť pri zlepšovaní hry. Pre návštevníkov je k dispozícii i parkovisko s kapacitou päťdesiat vozidiel.

V areáli centra sa nachádza okrem iných ihrísk aj šesť tenisových dvorcov. Sídli na Hlbokej ulici 92 v Piešťanoch. Kontakt: +421/902/824 902. stasin@slovanet.sk, www.hsc.sk

HS Centrum pre návštevníkov či firmy, ktoré nie sú priamo z Piešťan, zabezpečí aj ubytovanie v tesnej blízkosti areálu. Počas športových akcií a na zabezpečenie maximálnych výkonov účastníkov stretnutí HS Centrum tiež pripraví občerstvenie a hudobný program podľa požiadaviek a želaní prítomných.
V centre je možné zorganizovať najrôznejšie firemné podujatia s kapacitou 600 až 700 ľudí. Možnosť zabaviť sa tu majú i rodiny s deťmi počas pripravených narodeninových stretnutí, výročí či promócií. Na organizovanie osláv je vyhradená reštaurácia s kapacitou 70 miest.
Mottom spoločnosti HS Centrum je „poskytnúť našim obchodným partnerom maximálny príjemný športový a spoločenský zážitok, aby sa k nám radi opäť vrátili!“ Športový areál HS Centrum je teda ideálnym miestom na zorganizovanie firemných dní, športových hier alebo partnerských turnajov.

SÚŤAŽ: Hrajte tenis s Piešťanským týždňom
Piešťanský týždeň v spolupráci s HS Centrom pripravili pre čitateľov súťaž o šesť permanentiek. Postupne vyžrebujeme šiestich výhercov, každý získa permanentku na jedenásť hodín tenisu na vonkajších kurtoch v hodnote 60 eur. Do súťaže sa dá jednoducho zapojiť zaslaním sms správy. Tú treba poslať do nedele 15. septembra v tvare:

sutaz(medzera)win(medzera)tenis(medzera)telefonický kontakt

a to na číslo 7037. Mená prvých dvoch výhercov uverejníme v PT 38/13, kde nájdete ďalšie informácie o možnostiach využitia tenisového areálu.

O súťaži aj možnostiach aktívneho využitia voľného času pre rodiny aj firmy v HS centre sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina