Úspešný začiatok premeny bacuľky Barbory – zhodila tri kilogramy

  • Spravodajstvo
  • 3. septembra 2013, 10:02
  • Autor:inz/red(j)

Barbora Nozdrovická sa po radikálnom rozhodnutí stať sa štíhlejšou o 15 kilogramov pustila do svojho boja v piešťanskom Fitness SiTy pod dohľadom trénera Petra Miezgu.Vďaka nemu, ale aj vďaka výživovému poradcovi Liborovi Javrovi z Výživového štúdia, no najmä vďaka svojej pevnej vôli sa jej ešte pred dvomi týždňami podarilo zhodiť tri kilogramy z pôvodnej váhy 123,9 kg. Formovať postavu jej pomáha aj úprava stravy vo forme krabičkovej diéty – www.dietakrabicky.sk.

Nasledujúci materiál sme uverejnili v predošlom čísle Piešťanského týždňa. Ak ste chcete zvedaví, ako dopadol polčas premeny Bacuľky Barborky, prečítajte si najnovšie vydanie – číslo 36.
Barbora odštartovala svoju snahu o premenu 1. augusta, kedy jej odborník zmeral všetky telesné parametre a následne začala cvičiť vo Fitness SiTy vždy trikrát do týždňa funkčný tréning, ktorý dopĺňa cvičením v kardio zóne – na bežiacom páse a bicykli. Nevyhnutnou súčasťou Barborinej zmeny je aj radikálna úprava stravy, ktorú jej zabezpečuje krabičková diéta. Tá je ideálna pre ľudí, ktorí nemajú čas na varenie komplikovaných jedál, aké diéty vyžadujú. Diéta vo forme krabičky napomáha k zdravšiemu a najmä
pravidelnejšiemu stravovaniu. Najpodstatnejší je však fakt, že jedlo v krabičkách obsahuje všetky živiny, ktoré si organizmus pre správne fungovanie vyžaduje. Tak sa Barbora nemusí zaoberať kvalitou či výberom jedál, pretože všetko potrebné, čo jej telo bude počas chudnutia vyžadovať, nájde v presnej miere v krabičkách v stanovených intervaloch počas dňa.
Pri správnom a zdravom chudnutí je potrebná kontrola zdravotného stavu, či klientke správne ubúda hmotnosť tuku a nie svalovej hmoty. Preto po dvoch týždňoch chudnutia podstúpila Barbora kontrolu u L. Jav-ra: „Po prvom kontrolnom premeraní je evidentné zníženie telesnej hmotnosti o 2,9 kilogramu, čo hodnotím ako primeraný úbytok k danému časovému intervalu chudnutia dvoch týždňov. Najmä z toho hľadiska, že to boli počiatočné dva týždne, odkedy Barbora začala so zmenou stravovania a dennej fyzickej aktivity. Je treba podotknúť všeobecné pravidlo pri redukcii hmotnosti, že pokiaľ sa niekto rozhodne redukovať svoju hmotnosť racionálnym spôsobom, nie je vhodné schudnúť nárazovo príliš veľa,“ potvrdil správny priebeh Barborinho chudnutia L. Javro.
Ako vidno, snahu a úspechy tejto Piešťanky podporujú samí profesionáli – Fitness SiTy dohliada na formovanie Barborinej postavy, Výživové štúdio na čo najzdravší priebeh chudnutia a diéta vo forme krabičiek zaručuje vyriešenie dilemy, ako čo najzdravšie a pritom chutne zhodiť kilogramy. Sledujte spolu s Piešťanským týždňom, ako sa Barbore darí, tipujte konečný výsledok jej zmeny a vyhrajte voľný vstup do Fitness SiTy.
(inz/red)
Barbora Nozdrovická chudne aj pomocou krabičkovej diéty.


WWW.DIETAKRABICKY.SK

Krabičková diéta je systém dovozu celodennej stravy ku klientovi. Spoločnosť Piddock, s.r.o., ktorá v tomto prípade pripravuje pre Barborku krabičky, spolupracuje s Fitness SiTy, ktoré je odberným miestom pre zákazníkov v Piešťanoch. Celodennou stravou je päť vyvážených diétnych porcií jedla so zodpovedajúcou nutričnou hodnotou, pričom denná energetická hodnota obsahuje pre ženy 5000 kJ a 7000 kJ pre mužov. Diétne jedálničky sú zostavované pod odborným dohľadom dietológa, aby bola redukcia hmotnosti prirodzená a postupná, pretože iba taký spôsob chudnutia má trvalý a úspešný výsledok. Kladie sa veľký dôraz na kvalitu potravín, jedlá sú pripravované vždy čerstvo, výhradne z čerstvých a najmä sezónnych surovín, bez konzervačných látok, umelých farbív a umelých dochucovadiel. Majú vyvážený pomer tukov, sacharidov a bielkovín a nízky glykemický index.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína